Urmatoarea generatie TopDown


15.05.2017

Cultivatorul puternic și versatil Väderstad TopDown, disponibil cu lățimi de lucru între 3 și 9 metri, intră acum într-o nouă generație. Actualizările extinse, împreună cu noua opțiune de tăvălug dublu SteelRunner, determină extinderea performanței utilajului, către una de neegalat.

Urmatoarea generație TopDown are un cadru ranforsat, o nouă hidraulică, dinți mai puternici și o nouă opțiune de tăvălug.

- Observăm o tendință spre dimensiuni mai mari ale tractoarelor și o cerere puternică în continuare pentru o eficiență ridicată pe teren. Capacitatea noii generații a TopDown va depăși toate așteptările, afirmă Mattias Hovnert, Director de vânzări și marketing la Väderstad.

Cultivatorul multifuncțional TopDown operează cu patru zone de lucru, rezultând atât o cultivare superficială cât și la adâncime, precum și o nivelare eficientă și o reconsolidare dintr-o singură trecere. Următoarea generație TopDown oferă performanțe îmbunătățite în toate zonele de lucru.

- În prima zonă de lucru discurile agresive TrueCut 470 efectuează o tăiere și amestecare foarte eficiente. În cea de-a doua zonă de lucru, hidraulica revizuită, efectuează o relaxare, o distribuire și o amestecare foarte intensă, indiferent de condițiile solului. Datorită unui design revizuit și a unghiurilor mai bune de lucru, se creează o nivelare optimă în zona trei, iar noul tavalug dublu SteelRunner oferă avantaje mari, atât în a patra zona de lucru, cât și în cea finală, spune Mattias Hovnert.

Reconsolidarea efectivă

Noul tăvălug dulblu și reglabil SteelRunner oferă recondiționarea completă a solului în adâncime.

- Tavalugul dublu SteelRunner, care creează o reconsolidare foarte eficientă și o spargere a bulgarilor, este un competitor foarte puternic pe piața de tăvălugi. Datorită designului acestuia, solul se usucă mai repede, permițând astfel fermierului să meargă rapid pe teren pentru următoarea operațiune, spune Mattias Hovnert, și continuă:

- În plus, designul deschis al tavalugului are ca rezultat o buldozare minimizată.

Următoarea generație TopDown se află în producție începând cu luna octombrie, iar noua opțiune de tăvălug dublu SteelRunner va fi disponibilă în prima jumătate a anului 2017

Despre familia de produse TopDown:

TopDown este un cultivator robust multifuncțional atât pentru cultivarea superficială, cât și pentru cea în adâncime, precum și reconsolidarea într-o singură trecere. Cele trei zone de lucru reglabile individual, oferă posibilitatea de a adapta rezultatul de lucru la diferite condiții. TopDown 300-900, care are distanța între discuri de 12,5 cm, spațierea de 27 cm și un dispozitiv de reglare hidraulică de până la 700 kg, și poate cultiva până la adâncimea de 30 cm. Cu punctele DeepLoosening, adâncimea crește până la 40cm. TopDown 300-900 este disponibil în lățimi de lucru de la 2.65 până la 9.10m. Când este rabatat, lățimea de transport a lui TopDown 300-700 este de 3.0m, în timp ce TopDown 900 are o lățime de transport de 5.0m.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist