FARMALL C™

6 modele cu puteri între 90 și 120 CP
Tractoarele Farmall C de la Case IH sunt un model de versatilitate, având un design compact care ascunde un motor şi o transmisie superioare celor din clasa sa. Acesta este secretul capacităţii lor de a lucra la fel de bine atât în curte în spaţii restrânse, cât şi zile întregi pe câmp. 

În largul său pe pajiştea de acasă ca şi în fermele zootehnice, întreprinderile specializate, cum ar fi exploataţiile avicole şi horticole, precum şi în întreţinerea gazonului şi a spaţiilor verzi, Farmall C este fără doar şi poate la înălţimea numelui său. 

În cazul în care căutaţi un tractor polivalent, dar vă gândeaţi la tractoare mai mici care nu dispun de funcţiile specifice tractoarelor stabile şi mai puternice, uitaţi-vă din nou la Farmall C de la Case IH! 

De la o transmisie mecanică simplă, de bază, până la transmisii Powershift şi Powershuttle, cu două trepte de viteză, acest model oferă o gamă vastă de opţiuni.

TRACTOR MULTIFUNCȚIONAL
TRACTOR MULTIFUNCȚIONAL
Case IH a dezvoltat timp de zeci de ani segmentul de tractoare Farmall, făcând din acestea mâna dreaptă a fermierilor, chiar și a fermierilor cu suprafețe agricole de mii de hectare.

Tractoarele de ultimă generație Case IH Farmall C Stage V se fac remarcate prin mobilitate, respectiv ușurința cu care se mișcă atât în curte în spații restrânse, cât și zile întregi pe câmp. Dacă ați căutat un tractor polivalent, dar v-ați gândit la tractoare mai mici care nu dispun de funcţiile specifice tractoarelor stabile şi mai puternice, uitaţi-vă din nou la Farmall C de la Case IH!
COMPACT, AGIL, EFICIENT
COMPACT, AGIL, EFICIENT
Fiind echipate cu motoare puternice dar economice, tractoarele din seria Farmall C se vor ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Pedala de accelerație rapidă simplifică activitățile de transport rutier, iar cuplul ridicat dezvoltat de motor garantează faptul că aceste tractoare pot îndeplini sarcini care implică utilizarea prizei de putere (PTO). 

Având o gardă la sol destul de redusă, dar și o punte față cu un unghi de bracaj suficient de mic, tractoarele din seria Farmall C sunt extrem de manevrabile și capabile să intre cu ușurință, chiar și în hambarele și grajdurile tradiționale pentru animale cu acoperișuri joase.
MOTOR EFICIENT, TRACȚIUNE MAXIMĂ
MOTOR EFICIENT, TRACȚIUNE MAXIMĂ
Echipa care a dezvoltat motorul FPT a acordat multă atenție și mult timp pentru a potrivi perfect caracteristicile de cuplu al motoarelor F5C cu condițiile reale de lucru. Rezultatul este impresionant; cuplul maxim de 457 Nm este atins cu o economie de combustibil de 1.500 rpm, ceea ce face ca tractorul Case IH Efficient Power să fie cu adevărat economic.

Motorul Common Rail FPT în 4 cilindri nu trebuie să fie acționat la turație nominală pentru a face treabă; oferă putere maximă cu economie de combustibil la 1800 rpm (60 C - 80 C) și 1900 rpm (90 C - 120 C). Acesta nu doar menține redus consumul de carburant în toate aplicațiile, ci oferă și confort sporit în timpul exploatării datorită nivelurilor mai mici de zgomot și vibrație.

Punțile cu tracțiune integrală pe 4 roți ale gamei Farmall C sunt dotate cu diferențial autoblocant sau cu blocaj diferențial electrohidraulic (doar Farmall 90 C - 120 C). 
TRANSMISIA POTRIVITĂ CERINȚE MULTIPLE
TRANSMISIA POTRIVITĂ CERINȚE MULTIPLE
Transmisia ActiveDrive® PowerShuttle® servo-asistată(n. red. numai pe FARMALL C SELECTION) oferă 12 trepte de viteză înainte și 12 trepte de viteză înapoi, tractorul atingând o viteză maximă de 40 km/h. Punțile HD (n.red. Heavy-Duty) cu ampatament mai lat decât modelul precedent cu 20 cm, oferă o stabilitate mărită și o capacitate de încărcare de 5200 kg pe fiecare.

De asemenea, CASE IH FARMALL C SELECTION are o tracțiune integrală, iar punțile sunt dotate cu blocaj diferențial electro-hidraulic. Acest sistem vă va menține în mișcare pe pământ moale și umed, iar când îl deblocați, vă va asigura zero fricțiune a anvelopelor în curte.

Tractoarele FARMALL C ADVANCE sunt dotate cu o transmisie power shuttle 24 x 24 Hi Lo (Semi PowerShift) sau o transmisie power shuttle opțională 40 x 40 cu rampă. Această transmisie este cunoscută și la modelele de tractoare Case IH mai mari.
SPAȚIOS ȘI CONFORTABIL ÎN INTERIOR
SPAȚIOS ȘI CONFORTABIL ÎN INTERIOR
Ușile din sticlă cu deschidere mare și intrarea în cabină cu înălțime maximă facilitează intrarea în cabină de pe ambele părți. Cu design-ul ergonomic, cu scaun pentru șofer complet reglabil, cu scaun pentru pasager pliabil și confortabil, podeaua plată, nivelul redus de zgomot și aerul condiționat opțional, este o plăcere să conduci Farmall C.

Farmall C a fost proiectat să ofere vizibilitate de neegalat, cu vedere neobstrucționată a zonei de lucru și a implementurilor. Trapa asigură o vizibilitate excelentă pentru lucrările încărcătorului. Luminile de lucru complet reglabile, integrate în acoperiș pentru protecție, vă vor oferi toată lumina de care aveți nevoie pentru a putea lucra după lăsarea întunericului.
COMENZI INTUITIVE ȘI EFICIENTE
COMENZI INTUITIVE ȘI EFICIENTE
Toate comenzile esențiale sunt poziționate logic și la îndemână pentru a face timpul de muncă mai comod și mai productiv. Vă veți putea concentra cu ușurință datorită comenzilor pe care le utilizați cel mai frecvent, cum este schimbătorul de viteze, pârghiile de control de la distanță, accelerația de mână și joystick-ul opțional integrat al încărcătorului, unele lângă altele și la îndemână pe consola din dreapta.

Panoul de instrumente combină indicatoare analogice cu afișaje digitale pentru cel mai bun efect - și aveți control deplin asupra tuturor informațiilor de care aveți nevoie pentru a face treabă.