ROWTRAC AFS CONNECT™

2 modele cu puteri între 380 și 435 CP
Noile tractoare Magnum CVX au fost concepute şi dezvoltate având în minte nevoile clienților noștri: putere, confort, productivitate, fiabilitate. 

Extrem de puternice, economice şi performante tractoarele Magnum CVX susţin dezvoltarea afacerii dvs. şi adaugă un plus de valoare acesteia, aducând în prim plan tehnologii care şi-au dovedit de-a lungul timpului fiabilitatea. 

Noua transmisie ce echipează aceste modele de tractoare sporeşte randamentul de lucru şi asigură amortizarea rapidă a investiţiilor făcute prin achiziţia lor. Datorită consumului redus de carburant puteți acoperi suprafețe de lucru mai mari.

Proiectate pentru lucrări agricole şi activităţi de transport
Transmisia variabilă continuă asigură polivalenţa absolută a tractoarelor Magnum CVX, care pot executa lucrări agricole diverse cât și activităţi de transport. 

Pentru maximă eficienţă, transmisia CVX beneficiază de patru rapoarte de viteză mecanice, care sunt schimbate în mod automat în intervalul de viteză 0 – 50 km la oră. Sistemul de Management Automat al Productivităţii (Automatic Productivity Management – APM) comandă viteza motorului în funcție de aplicația la care este folosit tractorul. 

Funcţia standard de control „Active Stop” asigură oprirea tractorului chiar şi în pante extrem de abrupte, având ataşată chiar și o remorcă complet încărcată, fără ca operatorul să trebuiască să apese pedala de frână sau ambreiaj.
Lucrați mai mult și rămâneți în formă
Cabina de mari dimensiuni asigură un mediu ideal de lucru operatorului, exploatare facilă şi intuitivă a tractorului precum și o vizibilitate neîngrădită de jur împrejurul utilajului. 

Sistemul de suspensie garantează confortul operatorului şi reduce efortului la care sunt supuse eventualele accesorii ataşate la utilaj. 

Cotiera Multicontroller „drive logic”, panoul de comandă intuitiv ICP și monitorul cu touchscreen AFS Pro 700™ integrează foarte bine toate funcțiile. 

Operarea tractorului este atât de intuitivă încât și un începător ar putea să lucreze la un potențial ridicat chiar din prima zi.
Extrem de puternice pentru a face față celor mai dificile provocări
Echipate cu motoare care dezvoltă puteri cuprinse între 250 şi 379 CP, tractoarele Magnum CVX au fost proiectate pentru a-şi dovedi pe deplin eficienţa în cele mai grele activităţi de transport şi celor mai dificile lucrări agricole. 

Sistemul de management al puterii motorului (Engine Power Management) furnizează întreaga putere dezvoltată de propulsor la momentul potrivit.
AFS: Garantează cele mai bune performanțe de lucru
În vederea maximizării eficienței lor de lucru, Case IH a echipat toate modelele de tractoare din seria Magnum CVX cu sistemul integrat de autoghidare, AccuGuide Autoguidance, pentru ca eroarea de poziţionare a acestor utilaje să nu depăşească valoarea de 2.5 cm. 

Sistemul telematic Case IH AFS Connect™ le permite proprietarilor și managerilor de ferme să monitorizeze şi să gestioneze funcţionarea utilajelor pe care le dețin chiar şi în cazul în care se află în biroul de la fermă.