QUADTRAC AFS CONNECT™

8 modele cu transmisii Power Drive și CVX, cu puteri cuprinse între 470 și 692 CP
Cu o experiență de peste 60 de ani de dezvoltare continuă, tractoarele din seria Quadtrac au ajutat fermierii să obțină mai multă productivitate de lucru în condiții solicitante. Ca parte a unui patrimoniu puternic, Case IH a fost pionierul transmisiei variabilă continuă pentru tractoare articulate, de mare putere, pe patru șenile. Acum aceste realizări au fost completate cu cea mai confortabilă și conectată cabină, care beneficiază de cele mai noi aplicații telematice.

Fiecare tractor Quadtrac AFS Connect ™ are în spate peste 20 de ani de experiență tehnologică și de dezvoltare, fiind primul astfel de concept din lume, cu un patent deținut de producătorul american timp de 20 de ani. Mai mult decât atât, Case IH Quadtrac 620 a devenit cel mai puternic tractor din lume aflat în producția de serie, cu o putere maximă de 692 CP și cel mai apreciat tractor articulat pe șenile la nivel mondial. Tehnologia Quadtrac a fost rafinată și actualizată de mai multe ori de atunci și până astăzi.

Tractoare pe șenile Case IH Quadtrac asigură mai mult de 90% din puterea de tracțiune a motorului la nivelul de contact cu solul, reducând la 0% patinarea pe suprafața arabilă, respectiv consumul de combustibil. De asemenea, acestea acoperă o suprafață mare de contact cu solul, reducând substanțial compactarea. La o greutate standard pentru Quadtrac de 25400 kg și o suprafață de contact de 6.2 m², rezultă o presiune asupra solului de 0.42 de kg pe cm², mai mică decât presiunea exercitată de un om care merge pe câmp și își mută greutatea de pe un picior pe altul. Totodată, tractoarele Quadtrac se mulează efectiv pe teren, în funcție de fermitatea solului. Acest lucru este un avantaj și în condiții de sol moale, mlăștinos, cu zone mari de băltire.
Case IH Quadtrac câștigător al titlului
Datorită tehnologiei moderne a motoarelor care le echipează, dar și caracteristicilor optime de tracțiune și protecție a solului, cele mai puternice tractoare din lume au convins juriul din cadrul Agritechnica să le acorde titlul "Utilajul agricol al anului 2014". 

Tractoarele din seria Quadtrac sunt unice deoarece beneficiază de un șasiu ranforsat cu patru șenile independente, care asigură o zonă constantă de contact cu solul, de cel puțin 5.6 metri pătrați. 

Șenilele sporesc tracțiunea acestor tipuri de utilaje agricole dar în același timp reduc și presiunea lor asupra solului, evitându-se aproape complet cazurile de patinare și de compactare a acestuia. 
Tehnologia Hi-eSCR fixează noi standarde
Motoarele tractoarelor din seria Quadtrac duc eficiența tehnologiei Case IH de reducere catalitică selectivă (SCR) la un nou nivel de performanţă, respectând astfel normele de emisii poluante Stage IV. 

Dezvoltată împreună cu specialistul în motoare, compania FPT Industrial, noua tehnologie Hi-eSCR oferă o eficiență de conversie a noxelor de peste 95%, sporind în acelaşi timp randamentul de lucru, fiabilitatea şi consumul scăzut de carburant ale acestor tipuri de utilaje. 

Randamentul de lucru al tractoarelor din seria Quadtrac este maximizat si prin echiparea lor cu o nouă unitate de control (ECU), ce controlează motorul şi sistemul de post-tratare, integrând în mod eficient toate funcţiile acestora. 

Performanţele de neegalat și costurile de exploatare reduse sunt rezultatele directe ale celei mai bune tehnologii Case IH disponibilă la ora actuală pe piaţă.
Începe riguros sezonul
Tractoarele Quadtrac beneficiază de un șasiu ranforsat, pe patru șenile independente ce asigură o suprafață de contact cu solul constantă, de aproximativ 6 metri pătrați. 

Astfel compactarea la care este supus solul este echivalentă cu forța de greutate a unui om normal care stă pe sol într-un picior.