PRONAR DVMP™

Remorci tehnologice pentru furaje
Alimentatorul mixer PRONAR DVMP - 12/14/16/18 este conceput pentru a amesteca și a alimenta eficient printr-un sistem care oferă o doză de hrană complet amestecată. Această metodă de hrănire împiedică animalele să selecteze ingrediente din furaje, ducând la o nutriție mult mai bună. Datorită acestui fapt, riscul perturbărilor sistemului digestiv al animalelor este limitat, ceea ce are un impact direct asupra creșterii producției de lapte de vacă.

Seria de mixere DVMP include următoarele modele: DVMP-12, DVMP-14, DVMP-16 și DVMP-18, cu o capacitate de 12, 14, 16 și respectiv 18 m³. Astfel de volume mari au necesitat utilizarea a doi melci de amestecare cu un design inovator. Bobinele spiralate cu grosimea de 15 mm asigură amestecarea foarte eficientă a furajelor.

Proiectarea seriei DVMP de vagoane mixer cu doi melci face ca aceste utilaje să fie foarte eficiente și să mixeze în mod eficient toate componentele hranei pentru animale. Construcția lor de înaltă calitate permite o funcționare pe termen lung și o operare fiabilă. Echipamentul standard extins și o serie de elemente suplimentare ale echipamentului permit adaptarea acestor mașini la nevoile fiecărei ferme.