PUMA™

14 modele MULTICONTROLLER, CVX și X cu puteri cuprinse între 150 și 280 CP
În timp ce obiectivele, necesităţile şi chiar pieţele se schimbă, numărul de ore dintr-o zi de lucru nu se modifică niciodată. Tocmai de aceea s-au lansat pe piaţă tractoarele din seria Puma. Aceste tractoare sunt fabricate, testate şi asamblate în fabrica din oraşul St. Valentin (Austria) unde se află şi sediul european al Case IH.

Acestea sunt confortabile, extrem de ușoare, beneficiază de opțiuni suplimentare de anvelope, au un consum redus de carburant și oferă o vizibilitate bună pentru operator. Simplitatea, productivitatea, economia, confortul și calitatea reprezintă doar o parte din caracteristicile ce definesc tractoarele Puma.

În versiunea standard, modelele de tractoare Puma 150 și 165 beneficiază de transmisie cuplată la o cutie de viteze de tip Semi-Powershift. Modelele de tractoare Puma 185, 200 și 220 sunt echipate cu o transmisie standard sau opțională cuplată la o cutie de viteze de tip Full-Powershift.

Cele opt modele ale tractoarelor din seria Puma CVX au la bază transmisia cu variaţie continuă (CVT), care şi-a dovedit eficienţa şi fiabilitatea în ultimii 15 ani în care a dominat piaţa acestor tipuri de utilaje.  
AMPATAMENT LARG: PUMA 185 - 260 CP
AMPATAMENT LARG: PUMA 185 - 260 CP
Stilul agresiv al noului Puma cu ampatament larg este mai mult decât o declarație. Noile modele includ de asemenea lumini led care scurteză nopțile lungi de muncă. Acest tractor are o serie de funcții noi dedicate operatorului și anume: trepte dimensionate generos și iluminate, un rezervor pentru spălarea mâinilor lânga treptele cabinei, pentru utilizatorul digital, un suport nou de monitor cu kit de montare RAM și prize USB, conexiuni de aer comprimat în jurul tractorului Puma, pentru curățare mai ușoară, mod îmbunătățit de dispunere a principalelor conexiunilor ale utilajelor tractate care lucrează în spate, ștergător nou de parbriz, montat jos, care mărește suprafața ștearsă cu 60% față de modelele Puma anterioare.

 • Motor FPT turbodiesel de 6.7 l, 6 cilindri, răcitor intermediar și turbosuflantă cu supapă Wastegate
 • Atenți la mediu: toate modelele Puma respectă normele stricte de emisii Euro STAGE V
 • Nu este necesară întoarcerea gazelor de eșapament răcite
 • Funcția de management al puterii motorului asigură o creștere suplimentară de până la 45 CP
 • Ventilatorul eco reversibil menține curată grila de radiator
 • Interval de service de 750 de ore

 • Punte față cu suspensie activă și frână (opțional)
 • Suspensie cabină standard pentru toate modelele Puma
 • Scaun din piele Premium cu suspensie activă disponibilă
 • Sistem brevetat de frână pentru remorcă – Advanced Trailer Brake pentru Puma CVXDrive
 • Stergătorul nou, montat jos, mărește suprafața ștearsă cu 60% față de modelele anterioare

 • Hidraulică nou concepută în partea din față pentru reactivitate mai bună
 • Sitem integrat de tiranți, cu management opțional și priză de putere automată opțională
 • Control adaptiv opțional al directiei (Adaptive Steering Control (ASC)) și volan cu rotații programabile
 • Joystick electronic – schimbați rapid între supapele din spate și cele din față

 • Pompe hidraulice CCLS cu debite de la 120 l/min până la 170 l/min la o presiune de 210 bari
 • Capacitate de ridicare spate de până la 10,464 kg și capacitate de ridicare hidraulică față de 5,129 kg
 • Până la 5 supape electrohidraulice montate în spate
 • Până la 3 supape electrohidraulice montate la mijloc și conexiuni optionale Power Beyond

 • Transmisie PowerDrive Full Powershift cu schimbarea automată a treptei și Powershuttle programabil
 • Transmisie variabilă continuu CVXDrive 0 - 50 km/h cu funcție de menținere activă
 • Frână electronică de parcare pentru toate versiunile de transmisie
 • Toate versiunile de transmisie ating 40 km/h la turație mică a motorului (40 km/h ECO)
AMPATAMENT SCURT: PUMA 150-175 CP
AMPATAMENT SCURT: PUMA 150-175 CP
Noua generație de tractoare Puma de la Case IH cu ampatament scurt a fost modernizată, având un design nou și funcții suplimentare. Lucrând mai eficient și mai econom, cheltuielile de exploatare ale fiecărui fermier vor fi reduse la minimum. Toate modelele Puma au un lucru în comun: au reputația globală de tractoare fiabile, puternice și economice.

Puma este fabricat la uzina din localitatea St. Valentin, Austria, acolo unde expertiza de primă clasă este îmbinată cu cele mai înalte standarde de calitate în virtutea obținerii celui mai bun produs posibil. Cu o selectie de opțiuni de operare orientate către client, există câte un tractor Puma pentru fiecare cerință.

 • Noul Puma cu ampatament scurt are un design mai atrăgător și mai funcțional al capotei, având o grilă mare a radiatorului pentru circulația ideală a aerului. În plus, farurile cu led sunt puternice și durabile și sunt incorporate în grila radiatorului, iar vederea operatorului asupra cârligului frontal este neobstrucționată.

 • Puntea față beneficiază de suspensie și frână, iar scaunul pneumatic al operatorului este disponibil în echiparea premium cu suspensie activa (Puma CVXDrive și Puma Multicontroller).  De asemenea, modelul Puma cu ampatament scurt beneficiază de sistemul brevetat de franâre a remorcii(Puma CVXDrive).

 • Transmisia poate fi, în funcție de alegere: Active Drive 6, respectiv semipowershift, transmisie PowerDrive full-powershift, transmisie variabilă continuu CVXDrive de la 0 la 50 km/h și funcție de menținere activă. Toate transmisiile sunt disponibile cu viteza ECO de 40 km/h, iar fiecare model beneficiază de funcția Automatic Productivity Management (APM) – interacțiune perfectă între motor și transmisie.

 • Pompa CCLS asigură un debit de la 110 l/min până la 160 l/min, iar capacitatea de ridicare este până la 8,257 kg. Modelele Puma sunt echipate cu 5 supape electrohidraulice în spate (Puma CVXDrive și Puma Multicontroller) și până la 3 supape electrohidraulice la mijloc, controlate de la distanță (pentru toata gama Puma).

Toate tractoarele Puma sunt echipate cu funcție de management al puterii motorului, care crește puterea motorului, pentru lucrări cu priza de putere, hidraulice și de transport, până la 175-224 CP (maxim). 

La modelele Puma CVXDrive, funcția de management al puterii motorului este disponibilă și în timpul operării în marșarier, în beneficiul utilizatorilor care folosesc în mod obișnuit tractorul în aplicații de conducere în marșarier cum este cositul sau curățarea drumurilor de zăpadă.

Puma este, cu adevărat, un tractor universal. Datorită greutății sale mici și a intervalului mare de revizie de 750 de ore, Puma este un tractor polivalent autentic. Veți putea să petreceți mai mult timp acolo unde contează și unde vă puteți amortiza investiția, adică pe câmp.

CABINĂ PROFESIONALĂ
CABINĂ PROFESIONALĂ
Daca sunteți în căutarea unui loc de muncă în care să vă simțiți ca acasă, tractoarele Puma CVXDrive și Puma Multicontroller au cabina perfectă pentru dumneavoastră. Confortul extraordinar și ușurința excelentă de utilizare vă permit să vă bucurați chiar și de cele mai lungi deplasări. Munca dumneavoastră va deveni o experiență cu noile noastre funcții, cum sunt sistemul inovator de telefon fără mâini, volanul Premium modern și kitul practic de montare RAM pentru aparate mobile.

SCAUN ÎNCĂLZIT ȘI VENTILAT
Noul scaun opțional al tractorului Puma, încălzit și ventilat, din piele roșie, vă oferă confort și răcoare pe timpul verii.â

CUTIE DE RĂCIRE INCORPORATĂ
Această cutie de răcire nou proiectată oferă spațiu suficient pentru alimente și băuturi, chiar și în cele mai lungi zile de muncă. Se află la îndemana șoferului și nu blochează vederea în față.

VEDERE PERFECTĂ, ZI ȘI NOAPTE
Modul perfect de dispunere a farurilor cu led orientate spre față și lateral, cu luminozitate de 40,000 lumeni, transformă orice noapte în zi. Cele până la 20 de lumini de lucru cu led montate pe acoperișul cabinei, pe stâlpii A si B, asigură lumină optimă la 360 de grade fără umbre.

CEL MAI BUN LOC PENTRU DISPOZITIVELE DVS. MOBILE
Kit-ul de montaj monitor RAM permite poziționarea perfectă a dispozitivelor mobile, de exemplu tablete, în câmpul de vedere al operatorului.

TRANSMISIE FULL POWERSHIFT SAU CVXDrive
TRANSMISIE FULL POWERSHIFT SAU CVXDrive
TRANSMISIA FULL POWERSHIFT
PowerDrive este o transmisie Full Powershift cu 19 trepte de viteză, care a fost creată să asigure numărul optim de trepte fără ambreiaj sau intreruperea cuplului în gama crucială de lucru de la 2.5 km/h până la 14 km/h. 

Avantajul Powerdrive este usurința de operare. Puma Multicontroller așează efectiv în mâinile dumneavoastră controlul transmisiei. Este disponibil și un reductor opțional pentru operațiunile care necesită viteză specială.

TRANSMISIA VARIABILĂ CONTINUĂ CVXDrive
Transmisia CVXDrive este una dintre cele mai eficiente din industrie. Design-ul hidromecanic cu patru intervale poate transfera o mare parte din puterea motorului la sol, transformând energia în productivitate. Există patru puncte de eficienta mecanică 100% , trei în vitezele-cheie de lucru pe câmp și unul pentru lucrări de transport. Jocul sofisticat dintre angrenajele planetare, cuplajul dublu, cele patru intervale care se schimbă automat și unitatea hidrostatică produc această putere continuă de la 0 până la 50 km/h.

Sistemul APM de management al motorului si transmisiei recunoaște automat viteza de deplasare selectată și regleaza turația motorului și raportul de transmisie pentru maximizarea performanței. Operatorul trebuie doar să miște Multicontroller-ul sau să apese pedala de accelerație, iar APM are grijă de restul. 

Pentru mai multă economie de carburant, viteza maximă este atinsă la doar 1,550 rpm – perfectă pentru lucrări de transport. Puma CVXDrive este câștigător și la viteze de lucru mici, de până la 0.02 km/h.
NOUL PUMA 260 AFS CONNECT
NOUL PUMA 260 AFS CONNECT
De când a fost lansat primul Puma, acesta și-a câștigat o reputație pentru fiabilitate, putere și economie, fiind un tractor în care fermierii și antreprenorii din întreaga lume au ajuns să aibă încredere. Însă a fost nevoie de mai mult decât o mașină puternică pentru a crește profitabilitatea în zilele noastre. 

Cerințele din fermele de astăzi necesită o tehnologie eficientă pentru a rămâne productive și profitabile. Puma 260 CVXDrive a fost conceput pentru a vă oferi mai multă putere, mai mult confort și mai multă automatizare, ținând în același timp sub control costurile de operare și cu mai mult timp de funcționare pe teren.

Inginerii CASE IH au reconfigurat din nou designului general, începând de la capotă, oferindu-i un stil și mai agresiv. De asemenea, au fost adăugate funcții mai convenabile, cum ar fi rezervorul de apă integrat și cutia de instrumente, astfel încât să puteți transporta elementele esențiale, avantaje care permit ajustări din mers la instrumente, fără a părăsi câmpul.

Motorul inovator FPT NEF de 6,7 l  oferă o putere maximă de 280 CP și cu boost, dă 302 CP. Pentru a transfera toată puterea la sol, noul Puma este echipat cu axe mai mari și mai puternice care pot găzdui anvelopele din spate de 2,05 m pentru mai multă tracțiune și productivitate, respectând în același timp structura solului.

CABINĂ PUMA 260 AFS CONNECT
CABINĂ PUMA 260 AFS CONNECT
Noua cabină Puma, la fel ca și fratele mai mare Optum, este mai mare decât înainte, este mai silențioasă decât înainte, îmbunătățind în același timp confortul general. Scaunele sunt îmbrăcate în piele roșie premium, iar scaunul operatorului beneficiază de încălzire ventilație și suspensie activă.

Spațiul din interiorul cabinei este mai mare, ca de altfel întreaga suprafață vitrată, care oferă o vizibilitate mai bună în jurul tractorului. Noul volan Case IH, telecomanda pentru funcționare fără cheie, butonul de pornire a motorului și sistemul de sonorizare de ultimă generație vă vor aduce confortul premium pe care îl meritați.

URMĂTORUL NIVEL DE CONECTIVITATE
Petreceți mai puțin timp făcând documente și mai mult timp concentrându-vă asupra deciziilor legate de fermă. Telematica AFS Connect™ vă permite să analizați datele fermei, să vă gestionați flota și să partajați datele de la distanță. 

De asemenea, puteți obține asistență tehnică rapidă de la distanță de la reprezentanții Titan Machinery sau de la biroul fermei atunci când este necesar pentru a asigura eficiența pe tot parcursul anului. Apoi, soluțiile Case IH de ghidare AFS maximizează eficiența Puma, reduc costurile de operare, păstrând în același timp la distanță oboseala operatorului.