MAXXUM™

10 modele cu transmisii Semi-Powershift și CVX, cu puteri între 115 și 175 CP
Tractoarele din seria Maxxum fac parte din categoria entry-level, reprezentând o investiţie inteligentă pentru execuţia unei game variate de lucrări. 

Având un design simplu și flexibil, aceste tipuri de tractoare au fost proiectate pentru a corespunde întocmai necesităţilor celor care le folosesc. 

Maxxum este alegerea ideală pentru cei care caută un pachet de putere și versatilitate ce combină perfect mediul de lucru suprem pentru operator cu tehnologia de ultimă generație. 

Tractoarele din seria Maxxum sunt lidere pe segmentul lor de piaţă atunci când vine vorba de productivitate şi rentabilitate maximă a investiţiei.

ETALONUL TRACTOARELOR DIN GAMA MEDIE
ETALONUL TRACTOARELOR DIN GAMA MEDIE
CASE IH MAXXUM reprezintă etalonul pentru tractoarele din gama medie, un sinonim pentru modelele agile, economice, puternice şi demne de încredere. Transmisia are un nume nou - ActiveDrive 4, care este de fapt transmisia Powershift  6F/16R cu patru trepte de viteză. Noile tractoarele Maxxum sunt dotate cu o cabină confortabilă, au până la patru supape mecanice cu operare de la distanţă şi au capacițăți mai mari de manevrare a utilajelor pentru prelucrare și însămânțare decât modelele precedente.

Tractoarele Case IH Maxxum sunt recunoscute ca tractoare deosebit de versatile, tractoare cu greutate, cu un șasiu generos, care reușesc să transmită întreaga putere a motorului la nivelul solului. De asemenea, noul Maxxum oferă tracțiune îmbunătățită, iar design-ul său mai compact oferă un diametru de rotire de doar 4,6 m. Aripa este dinamică și se rotește la 30°, ceea ce permite utilizarea completă a unghiului larg de direcție.

Întreaga serie de tractoare CASE IH MAXXUM cuprinde 5 modele, respectiv Maxxum 115, MAxxum 125, Maxxum 135, Maxxum 145 și Maxxum 150 și pot fi achiziționate fie cu transmisie ActiveDrive 4 - 16x16 4- speed (n.red Semi-Powershift) fie cu transmisie variabilă continuă CVX Drive.
COSTURI REDUSE, EFICIENȚĂ REMARCABILĂ
COSTURI REDUSE, EFICIENȚĂ REMARCABILĂ
Tractoarele Case IH Maxxum sunt recunoscute ca tractoare deosebit de versatile, tractoare cu greutate, cu un șasiu generos, care reușesc să transmită întreaga putere a motorului la nivelul solului. De asemenea, noul Maxxum oferă tracțiune îmbunătățită, iar design-ul său mai compact oferă un diametru de rotire de doar 4,6 m. Aripa este dinamică și se rotește la 30°, ceea ce permite utilizarea completă a unghiului larg de direcție.

În ceea ce privește motorizarea, sub capota lui Maxxum se află unul dintre cele mai moderne, mai economice și mai productive motoare din industrie. Toate tractoarele sunt dotate cu motoare FPT, cele 4 modele Maxxum cu puteri cuprinse între 115 și 145 CP au câte un motor în 4 cilindri cu o capacitate de 4485 cm3, iar Maxxum 150 este dotat cu un motor în 6 cilindri, cu o capacitate de 6700 cm3 și dezvoltă o putere maximă(n.red. prin Power  Management) de 175 CP. 

Datorită utilizării tehnologiei SCR, am reuşit să reducem consumul de carburant al motoarelor acestor tipuri de tractoare precum și nivelul emisiilor poluante. Reducerea emisiilor prin procesul de post-combustie şi injectarea directă de soluţie AdBlue în sistemul de evacuare, permite proiectarea eficientă a unor tipuri de motoare care să furnizeze o putere mai mare şi să consume mai puţin carburant. 
CONFORT ȘI TEHNOLOGIE UȘOR DE OPERAT
CONFORT ȘI TEHNOLOGIE UȘOR DE OPERAT
Așa cum este foarte bine cunoscut faptul că producătorul CASE IH este orientat către confortul operatorului, pentru ca acesta să fie  mai productiv, noi modele Maxxum beneficiază de o cabină cu suspensie, cu un interior mai spațios și mai bine izolat. Aici regăsim un scaun mai comod care beneficiază de suspensie pneumatică, sisteme de climatizare și audio de ultimă generație, o dispunere intuitivă și ergonomică a tuturor comenzilor de lucru, toate proiectate pentru a se asigura că operatorul rămâne confortabil oră după oră, zi după zi, indiferent de sarcină sau teren.

Fiind proiectate să asigure controlul deplin al operatorului asupra tuturor sarcinilor executate chiar şi pe durata celor mai lungi zile de lucru, tractoarele din seria Maxxum au la bază confortul, tehnologia eficientă şi fiabilă Case IH. 

Tractoarele din seria Maxxum beneficiază de tehnologii inovatoare, care vor asigura continuitatea operațiunilor chiar şi în cele mai dificile condiții întâmpinate. Verificările zilnice vor fi realizate cu rapiditate maximă în timp ce operaţiunile de revizie de la o perioadă la alta sunt programate la intervale mari de timp, lucru ce scade costurile totale de operare.
VIZIBILITATE PERFECTĂ
VIZIBILITATE PERFECTĂ
Tractoarele din seria Maxxum CVX sunt echipate cu „Surround Vision”, cea mai bună cabina din clasa din care fac parte, ce oferă un confort de neegalat pentru operator şi o ergonomie îmbunătăţită a instrumentarului de bord. 

Noul CASE IH MAXXUM beneficiază de mai multă putere de iluminare, un nou design al farului de lucru din față și de la nivelul plafonului, sistem LED care oferă o lumină de lucru constantă de 360 de grade, pentru a vă asigura că puteți vedea nu doar ceea ce aveți în față și cum funcționează lucrurile în spate, ci și până la extremitățile din proximitatea de lucru.

Designul celor 4 stâlpi de susţinere ai acoperişului cu trapa transparentă integrată și suprafaţă vitrată de 5.78 m², asigură o vizibilitatea perfectă operatorului, de jur împrejurul utilajului (360 de grade). În plus, unghiul de 105° dintre parbriz şi capotă, recomandă aceste tractoare pentru operaţiuni de ridicare executate cu ajutorul accesoriului frontal. 

Cabina acestor tipuri de tractoare este foarte bine izolată fonic, nivelul de zgomot înregistrat în interiorul acesteia nedepăşind valoare de 69 dB(A).