QUANTUM N™

4 modele cu puteri între 78 și 110 CP
Quantum este un tractor specializat pentru lucrările în vii, în livezi sau în alte spaţii restrânse. Acesta oferă cele mai noi elemente de design inteligent şi păstrează gabaritul redus, cercul de rotaţie strâns şi accentul pus pe confortul şoferului. Liniile fine şi detaliile aerodinamice conferă eleganţă acestor maşini, dar aspectul lor are şi raţiuni practice. Astfel, tractorul trece pe lângă pomi şi viţă de vie fără să deterioreze aceste plante delicate, iar roţile din faţă pot intra înăuntru asigurând un viraj strâns.
LUCRĂRI SPECIALIZATE MULTIPLE
LUCRĂRI SPECIALIZATE MULTIPLE
Noul model de tractor pentru aplicații speciale Case IH QUANTUM din generația STAGE V a fost proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerințe profesionale în culturile de viță de vie, livezi și alte aplicații. Noua generație QUANTUM reprezintă o mașină puternică cu soluții tehnice avansate și confort înalt de operare, avantaje care fac din zile lungi de lucru din podgorii şi livezi o bucurie.

În dezvoltarea noului model QUANTUM, inginerii Case IH au acordat o atenție deosebită, menţinând lăţimile tipice modelului precedent de mașini Tier 4A, în timp vizibilitatea de operare a fost îmbunătățită considerabil, adăugând totodată și un spațiu mai mare în interiorul cabinei.

Drept urmare, toate modelele ofera cele mai noi elemente de design inteligent și păstrează gabaritul redus, cercul de rotație strâns, cu un accent pus pe confortul operatorului, elemente care au dus faima modelelor Quantum. 

La o lățime de 1,228 mm pe pneuri standard 320/85 R24, modelele QUANTUM N se potrivesc perfect cu orice operațiune la care lățimea mai mică de 1.3 m este un element de design crucial.
LOCUL DE MUNCĂ PERFECT
LOCUL DE MUNCĂ PERFECT
Toate modelele din gama Quantum sunt echipate cu cabine create astfel încât să vă facă mare plăcere să operați aceste tractoare. 

Scaunul premium beneficiază de suspensie pneumatică, centură de siguranță retractabilă și de comutator de prezență operator, avantaje care oferă un confort îmbunătățit. Veți descoperi un acces ușor, datorită treptelor robuste și late, ușilor cu deschidere ușoară și un spatiu mai mare pentru picioare. 

Manetele pentru controlul valvelor hidraulice au fost reproiectate pentru a fi cât mai la îndemână și au fost dispuse astfel încât să îmbunătățească spațiul operatorului. Confortul este îmbunătățit de o coloană de direcție nouă care se înclină și telescopează, pentru a permite găsirea rapidă a poziției de lucru confortabile. Iar noul ecran de bord analogic / electronic facilitează citirea informațiilor esențiale despre motor.

Datorită noului sistem de filtrare comutabil, de ultima tehnologie, aerul rămâne proaspăt, curat și pur, chiar și în timpul stropirii. Reducerea considerabilă a nivelului de zgomot, poziția de conducere îmbunătățită, confortul sporit și comenzile upgradate ale utilajelor, toate asigură productivitate mai mare.
SPECIFICAȚII SPECIALE
SPECIFICAȚII SPECIALE
Noul motor FPT F5 de 3,6 litri oferă mai multă putere și un cuplu cu 5 % mai mare, fără a afecta cerințele cruciale ale unui tractor specializat: manevrabilitate și vizibilitate superioară. Aceste unități de înaltă performanță sunt disponibile de la 75 la 120 CP pentru a oferi cele mai bune performanțe, menținând în același timp costurile de funcționare scăzute. Cel mai economic, respectiv modelul de 75 CP, propulsat de un motor de 3,4 litri cu 2 supape, vine fără AdBlue.

Noul sistem compact HI-eSCR2 de posttratare a gazelor de eșapament FPT îndeplinește legislația Etapa V. Un aspect compact păstrează vizibilitatea de pe scaunul operatorului fără compromisuri. Sistemul nu necesită întreținere pe viață.
SUSPENSIE AXĂ FAȚĂ ȘI HIDRAULICĂ MAI MARE
SUSPENSIE AXĂ FAȚĂ ȘI HIDRAULICĂ MAI MARE
SUSPENSIE AXĂ FAȚĂ
Suspensia pe puntea față cu autonivelare, cu o cursă de 70 mm oferă aceleași niveluri de confort al acestui tractor pentru aplicații speciale, de care se bucură deja operatorii de modele mai mari de tractoare din gama Case IH.

HIDRAULICĂ DE MARE CAPACITATE
Sistemul hidraulic de detectare a sarcinii este echipat cu două pompe cu viteze independente, capabile să livreze până la 80 l/min pentru pompa principală și 36 l/min pentru o pompă de direcție dedicată.