Titan Machinery revine în Moldova


02.10.2017

Toamna este recunoscută ca fiind un anotimp în care natura oferă ceea ce are ea mai de preț: vreme blândă și îmbietoare, peisaje pline de culoare și recolte bogate caracterizate toate în două cuvinte: maturitatea vieții. Așa cum era de așteptat, Titan Machinery România își va face foarte bine simțită prezența și în cea de-a treia provincie istorică a țării, prin participarea la Târgul Internațional pentru Agricultură Ecologică, organizat pentru fermierii din aceasta zonă agricolă, pentru a putea afirma cu tărie ca Titan Machinery și utilajele pe care le comercializează aceasta sunt tot timpul aproape de fermierii din România, nu numai prin punctele de lucru pe care le avem deschise sau prin utilajele care exploatează suprafețele dumneavoastră agricole, ci și prin acest gen de evenimente la care participăm și prin care am făcut înconjurul țării în acest an.

Ca atare, Titan Machinery România are deosebita plăcere de a vă invita la acest eveniment organizat de CAEX(Centrul de Afaceri și exoziții Bacău), în parteneriat cu Titan Machinery România, în data de 6-8 Octombrie 2017 în localitatea Bacău, județul Bacău. La acest târg vom avea expuse pentru dumneavoastră, o serie de utilaje agricole destinate fermierilor ce exploatează diferite suprafețe agricole din Moldova. Marca de renume a constructorului American, CASE IH va fi reprezentată de tractoarele Luxxum 120, Maxxum 150, Puma 220 și Magnum Rowtrac 380 CVX. Utilajele de înaltă clasă ale constructorului suedez din Väderstad vor fi dezvelite, iar dumneavoastră veți avea oportunitatea de a studia pe viu caracteristicile semănătorii de precizie pentru plante prășitoare Tempo F de 8 rânduri și ale semănătorii pentru cereale păioase: Rapid, cu o lățime de lucru de 3 m. De asemenea, marca Gregoire Besson va fi reprezentată de un plug cu 7 trupițe, iar Maschio Gaspardo de un kit de semănat pentru agricultura ecologică și un de cultivator.

În cele 3 zile ale târgului, vom fi gazde pentru dumneavoastră, așteptându-vă atât cu o serie de oferte deosebit de atractive, cât și cu un suport info-tehnic acordat de către inginerii noștri, detaliindu-vă astfel toate catacteristicile tehnice de care aveți nevoie, pentru a vă forma o imagine de ansamblu clară și eficientă asupra utilajelor pe care le comercializăm. Toate acestea vor fi sprijinite de workshop-urile și de conferințele la care vom participa, prezentând pentru dumneavoastră informații noi în materie de tehnică agricolă pentru agricultura ecologică. Networking-ul nu-și va face simțită prezența pentru că știm cât de importanți ne sunteți ca oaspeți și ne dorim să vă întoarceți acasă cu un gust plăcut care să devină apoi o amintire frumoasă a vizitei dumneavoastră la standul nostru de la acest târg. Maturitatea vieții pe care ne-o oferă de fiecare dată toamna prin ambientul, culorile și gustul ei, ne obligă să nu ratăm ocazia de a recolta beneficiile pe care ni le oferă acest târg al ei.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist