Campania EARLY-BIRD 2018


21.09.2017

Pentru cea de-a patra toamnă consecutivă, Titan Machinery România lansează campania EARLY-BIRD a combinelor CASE IH Axial-Flow®, prin care demonstrează încă odată atenția, responsabilitatea și solidaritatea pe care le conferă parteneriatelor sale. Anul acesta, toată aprecierea o vom cataloga drept recompensă și o vom atribui tuturor partenerilor care își vor îmbogăți ferma cu câte o combină Axial-Flow, pentru că știm cum să escaladam succesul bilateral, oferind ansambluri palpabile și fiabile.

Drept urmare, la fiecare combină CASE IH Axial-Flow®achiziționată în perioada 20 septembrie – 15 decembrie 2017, Titan Machinery România va oferi drept recompense noilor proprietari o remorcă PRONAR  2-AXE/20t PENTRU SERIA 140 SAU 3-AXE/24t PENTRU SERIA 240.

Combinele care au revoluționat industria utilajelor de treierat, corespund acum chiar si celor mai ridicate așteptări ale fermierilor. Unul dintre motivele importante pentru care merită să achiziționezi o combină CASE IH Axial-Flow® este acela al experienței îndelungate în tehnologia recoltării plantelor. Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când constructorul american CASE IH inventator al rotorului cu flux axial, a lansat pe piață prima combină Axial-Flow® din seria 1400. De atunci, tehnologia rotorului cu flux axial compact al combinelor a fost continuu perfecționată.

Un alt motiv pentru care merită să achiziționezi o combină CASE IH, este acela al baterii ușoare a plantelor, asigurată de rotorul axial compact al combinelor Axial-Flow®, datorită căruia veți lăsa mult în urmă concurența atunci când va veni vorba de calitatea boabelor obținute. Rotorul axial compact asigură o batere mai ușoară a plantelor comparativ cu un rotor convențional. Datorită optimizării productivității de lucru, pierderile de boabe sunt reduse la minimum, chiar și în timpul recoltării plantelor la viteze ridicate. Mai exact, în cazul combinei axiale, respectiv al principiului de rotor, constructorul a eliminat orice fel de lovire a boabelor prin stres mecanic.

În ceea ce privește simplitatea în utilizarea utilajele Case IH, în acest caz combinele Axial-Flow®, beneficiază de un design simplu și eficient, și anume absența aproape totală a curelelor de transmisie. Operațiunile zilnice de mentenanță pot fi efectuate rapid, deoarece toate componentele și zonele critice pentru funcționarea combinei sunt ușor accesibile de la nivelul solului. Postul de comandă al combinelor Axial-Flow® din seriile 140 și 240 beneficiază de cele mai moderne tehnologii disponibile la ora actuală pe piață pentru a crea un mediu de lucru cât mai confortabil pentru operator, astfel încât acesta să se concentreze mai bine asupra operațiunilor de recoltare care trebuiesc efectuate.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist