PRODUSE BONUS PENTRU FIECARE TRACTOR ACHIZIȚIONAT


26.07.2024

Pentru fiecare tractor nou achiziționat, de la 75 CP, până la 715 CP, fie că este Case IH sau STEYR, Titan Machinery îl echipează BONUS cu:

  • Compartiment termoelectric(frigider) de înaltă calitate
  • Suport versatil, profesional, de telefon marca RAM
  • Trusă profesională de scule pentru tractor
  • Echipament profesional de lucru
 
Un lucru care la prima vedere face parte din categoria "detalii", dar căruia Titan Machinery îi acordă o importanță deosebită îl reprezintă acest pachet de beneficii deosebit de util pentru fiecare fermier.  Operatorul unui tractor este una dintre cele mai importante persoane din cadrul unei ferme, iar confortul său este foarte necesar, pentru o productivitate ridicată de lucru. Ca atare, compania nopastră se diferențiază pe piață oferind aceste produse bonuis, odată ce noul tractor intră pe poarta unei ferme din România, fie că este vorba de Case IH Farmall, STEYR Terrus, sau de Case IH Quadtrac.

Compartiment termoelectric

Când lucrezi în agricultură, fiecare zi aduce provocări unice. Iar pentru a-ți menține alimentele la temperatura potrivită, ai nevoie de soluții fiabile. Compartimentul Termoelectric este special conceput pentru tractorul tău agricol, are un volum de 20 de litri și este alimentat la priza de 12V. Aici poți stoca suficiente provizii sau echipamente pentru întreaga zi de lucru. Nu mai este nevoie să faci multiple drumuri pentru a reîncărca sau a menține alimentele la rece. Acesta este construit pentru a rezista în condiții agricole dificile, este robust și durabil. Poți conta pe el să funcționeze în cele mai aspre medii de lucru,  menținând temperatura constantă, fie că vrei să păstrezi alimentele răcoroase în zilele fierbinți de vară sau să le menții calde în timpul sezonului rece.

Suport versatil de telefon marca RAM

• Construcție din aluminiu de înaltă duritate
• Potrivire perfectă pe telefon cu ajutorul brațelor pretensionate
• Reglare perfectă a unghiului de vizualizare datorită sistemului de prindere pe nucă
• Prindere fermă a dispozitivului în suport datorită celor 4 vârfuri acoperite cu cauciuc
• Adițional celor 4 brațe, telefonul poate fi asigurat și cu bandă specială din cauciuc
• Dimensiuni acceptate ale dispozitivului : lațime 44mm-115mm, grosime maximă 22mm
• Dispozitivul poate fi poziționat atât în poziție verticală cât și orizontală

În acest pachet de beneficii mai intră și trusa profesională și rezistentă de scule, dotată cu nenumărate instrumente de lucru de înaltă calitate. Această trusă nu trebuie să lipsească din echiparea niciunui tractor de ultimă generație.

Pachetul conține și echipamentul profesional de lucru, sau salopeta, așa cum mai este numită, formată din pantaloni și jachetă concepute special pentru un operator de utilaje. Acestea sunt crroite pe măsura operatorului și conțin elementele de marcă Väderstad sau Case IH.

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România.Accesează link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră pentru a găsi reprezentantul de vânzări!

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact
Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist