Cronica demonstrațiilor utilajelor de construcții


06.10.2017

Săptămâna trecută, micuța localitate Ciopani din județul Ilfov a fost gazda unui spectacol mult așteptat și care a ținut capul de afiș al evenimentelor din ultimele zile. Experiența pe care Titan Machinery a acumulat-o an de an a canalizat toată energia echipei sale spre desăvârșirea unui nou act de creație în materie de evenimente. Însă, acest lucru nu ar fi reușit niciodată dacă, atât artiștii gabaritici, cât și cei mai mici și mai compacți ai producatorului Case CE, alături de cei ai colegiilor de la Iveco, care au urcat pe scena circuitului "Top Cross TCS" nu s-ar fi ridicat la așteptările oaspeților lor. În fața unui public de peste 100 de ingineri și specialiști din diverse zone ale industriei de construcții, abilitățile acestor "integri" artiști au fost însuflețite și puse cu brio în valoare de către echipa de operatori cu o vastă experiență în acest domeniu. Au reușit; și încă cum!?

Pe o vreme răzleț însorită, o temperatură prielnică acestui tip de eveniment și într-un cadrul ambiental specific amenajat, au urcat pe scena circuitului de la Ciolpani, în ordinea numerelor de pe brațe, următoarele: Mini Încărcător Multifuncțional SR210, Mini Excavator pe șenile CX37C, Excavator pe roți WX148, Excavator pe șenile CX210, Buldoexcavator 580ST și 695ST, Încărcător Frontal 821G și Buldozer 1650M. 

Acestea au ținut publicul în atenție pe întreaga perioadă de prezentare și demonstrație practică, ba chiar au impresionat în anumite momente prin acțiunile aproape imposibile pe care le-au efectuat. Îndemânarea operatorilor profesioniști aflați la manete, a făcut ca aceste utilaje să ofere o productivitate deosebit de mare atât prin acutatețea mișcărilor efectuate în ciuda gabaritului pe care îl au utilajele mai mari, cât și prin puterea de rotire și de ridicare demonstrată in ciuda gabaritului, de utilajele mai mici. 

Demonstrațiile au stârnit ropote de aplauze din partea celor prezenți și au continuat cu desfășurarea concursului de RODEO, unde partenerii noștri au avut ocazia să-și testeze abilitățile de operare a utilajelor în probele pe care le-am pus la dispoziția acestora. Câștigătorii vor merge la marea finală mondială ce va avea loc în perioada 13-15 octombrie 2017 la Paris. Totodata s-a acordat și suport tehnic tuturor celor interesați și s-a întreținut atmosfera cu discuții despre proiecte, utilaje și construcți și bineînțeles cu multă voie bună. În urma tombolei pe care Titan Machinery România a organizat-o, s-au extras 3 câștigători a câte un echipament profesionist de operare a utilajelor Case CE, iar la final fiecare participant a plecat cu câte un pachet de materiale promoționale, ca simbol al amintirii acestui eveniment, amintire care cu siguranță va rămâne vie mult timp de acum înainte.

 Le mulțumim tuturor partenerilor noștri prezenți la eveniment pentru atenția și interesul acordate și le promitem că vom rămâne aproape de domniile lor și de acum inainte!

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist