PERSPECTIVA TITAN MACHINERY DE LA AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2017


05.05.2017

Ca urmare a pregătirilor intense pe care le facem, echipa Titan Machinery România vă așteaptă cu drag la standul său de la cea mai mare expoziție agricolă în câmp din România, AgriPlanta-RomAgroTec ediția 2017, ce se va desfășura în localitatea Fundulea, județul Călărași, în perioada 18-21 mai 2017. La această ediție veți întâlni deja faimoasele utilaje marca CASE IH, VÄDERSTAD, SULKY, TECNOMA și STOLL și vom deschide pentru dumneavoastră porțile satisfacției, asigurându-vă astfel bunul gust cu care să rămâneți la plecare.

Respectând tradiția și accensiunea care ne-au consacrat, la această ediție a târgului AgriPlanta-RomAgroTec, ne-am extins aria expozițională la peste 2000 de mp și diversitatea utilajelor expuse, pentru a vă prezenta “pe viu” soluția adaptată nevoilor dumneavoastră, indiferent de tipul sau mărimea suprafeței pe care o exploatați. Ca atare, experiența pe care am dobândit-o de-a lungul anilor, ne determină și de această dată să fim pregătiți pentru a vă configura oferta de tipul “one stop shop”, prin care oferim fermierului beneficiile complete.

Oaspeții noștri vor fi întâmpinați de strălucitoarele tractoare roșii marca CASE IH, precum cele mici: Farmall 55 C, tractorul Farmall 115 A la care va fi atașat încărcătorul frontal marca STOLL cu o cupă ROBUST și tractoarele Farmall 105 C și Farmall 115 C. De asemenea, vom dezvălui tractorul Maxxum 150, care prezintă noua linie de design CASE IH, începută de Optum.

Alături de acestea, va fi expusă gama de tractoare de mărime medie precum Puma 165 CVX, Puma 165, Optum 300 CVX – desemnat tractorul anului 2017 și tractoarele mari precum Steiger 470. O atracție va fi marele Quadtrac 620, cel mai puternic tractor articulat din lume, aflat în producția de serie. Pe de altă parte va fi expus și încărcătorul telescopic CASE IH Farmlift 632, proiectat pentru a executa cu succes cele mai dificile lucrări.

Noutatea o va reprezenta tractorul CASE IH Luxxum 120, din gama de tractoare cu același nume, recent lansată la nivel național și expusă la târgul Agraria din acest an. Acest tractor este dotat cu un motor de 3,4 litri, în patru cilindri, care respectă cele mai noi norme anti-poluare. În privința confortului, Luxxum are o cabină suspendată și opțiunea de suspensie pe puntea față. Acoperișul cabinei permite o vizibilitate ridicată, cu siguranță un câștig pentru productivitatea utilajului atunci când sunt manipulate sarcini la înălțime.

În materie de implementuri, Titan Machinery România, vă va prezenta performanțele semănătorilor marca VÄDERSTAD, cum ar fi semănătoarea pentru culturile de cereale păioase: Spirit ST 600S, Rapid 400 C și Rapid A 600S. Totodată, marca VÄDERSTAD va fi reprezentată și de cultivatoarele: Carrier CR 300, Carrier XL 525, NZ Aggressive 600, Top Down 400. O semănătoare care a confirmat este și Tramline SX, marca SULKY, cu o lățime de 4 M si 33 de secții de semănat.

De asemenea vom prezenta și o mașină de erbicidat: TECNOMA Laser 3240 dotată cu un motor de 175 CP, putere nominală, o capacitate a rezervorului de 3200 de litrii și o  lățime de lucru de 24 de metri. Va fi expus pentru dumneavoastră și fertilizatorul SULKY Polyvrac XT 100 VISION DPB dotat cu un buncăr cu o capacitate de 7200 litri, fertilizator care are o rată de împrăștiere reglabilă între 100 si 1150 litri/ha.

Vedetele standului Titan Machinery de la AgriPlanta-RomAgroTec din acest an, vor fi tractorul CASE IH Magnum 380 CVX și semănătoarea de precizie pentru culturile de prășitoare VÄDERSTAD Tempo L 16. Acestea au stabilit un nou record mondial la semănarea porumbului, luna trecută, într-o regiune din Ungaria,  însămânțand 502,05 hectare cu porumb, într-un interval de doar 24 de ore. Semănarea s-a facut cu o înaltă precizie, la o viteză medie de lucru de 20 km/h, într-un test ce a fost trecut cu brio de cele două utilaje.

Pentru a obține această performanță, semănarea s-a facut la 76.2 cm distanță între rânduri, cu autoghidarea Case IH AccuGuide, utilizată pentru a oferi linii de trecere drepte și precise, lucru ce a permis ca eroarea de poziționare a utilajelor să nu depașească 2 cm. Această precizie a fost oferită exclusiv de rețeaua cu semnal de corecție CASE IH RTK+, care de asemenea va fi prezentata la standul Titan Machinery de la AgriPlanta-RomAgroTec 2017. Terminalul ISOBUS al monitorului CASE IH AFS Pro 700, a oferit posibilitatea administrării individuale a fiecăreia dintre cele 16 secții de semănat disponibile.

Magnum 380 CVX, tractorul cu transmisie variabilă continuă, pus la dispoziție de Titan Machinery România, a fost ales pentru încercarea de a înregistra un nou record, nu numai pentru eficiența consumului de combustibil și ușurința de utilizare, ci și pentru a ajuta accelerarea rapidă a tractorului și a implementului și a optimiza viteza de lucru, în special la începutul și sfârșitul fiecărui capăt de rând. Cu un debit de ulei disponibil de 221 litri / minut, Magnum 380 CVX a furnizat, de asemenea la acest test, un flux hidraulic optim.

O altă noutate la acest târg va fi noua combină CASE IH din gama mică, de a cărei inaugurare se vor bucura exclusiv vizitatorii standului nostru. Această combină are rolul de a acoperi și de a satisface segmentele de fermieri medii spre mici care își doresc o combină cu flux axial cu rotor, autentic. Aceasta combină va fi dotată cu hederul CASE IH 3050 HAVY DUTY, al cărui design avansat, îi permite fermierului să recolteze în cel mai scurt timp și în cele mai vitrege condiții de sol sau vreme, chiar și culturile cele mai productive de grâu și rapiță.

Pe de altă parte va fi expus și  simulatorul AFS, cu monitoare digitale și volan, prin care va fi prezentată de către specialiștii noștri, practica sistemului avansat al agriculturii de precizie. Lângă acesta vor fi expuse și trei utilaje de construcții marca CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT, precum buldoexcavatorul 695 ST dotat cu o nouă pompă hidraulică cu debit variabil și pistoane axiale ce reduc consumul de carburant cu 14%, facându-se o economie de aproximativ 1,200 € / an / utilaj, încărcătorul frontal pe pneuri 921 F, ce beneficiază de un motor ce furnizează un cuplu impresionant și de asemenea va fi expus un mini-încărcător multifuncțional și dinamic, recunoscut pentru puterea și productivitatea sa.

De asemenea vom fi prezenți și cu o serie de oferte deja cunoscute precum programul prin care oferim 3 ani de garanție fără limită de ore la tractoarele și combinele CASE IH, sau cupa ROBUST M, calitate germană, pe care o oferim cadou la fiecare încărcător STOLL achiziționat, sau oferta atractivă la prețul de 1890 de euro la achiziționarea unui sistem de ghidare manuală FM 150 LITE.

Condiția bunei dispoziții din standul nostru va fi adaptată de echipa Titan Machinery Romania, care va ridica obloanele camionului CASE IH, lăsând astfel loc networking-ului să-și facă simțită prezența și unde, de asemenea vă vor pune la dispoziție toate informațiile tehnice de care aveți nevoie, despre utilaje sau despre condițiile de achiziționare ale acestora.

Cu încrederea că veți trece pragul standului nostru, ne dorim o vreme specifică sfârșitului de primăvară și vă așteptăm cu drag!

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist