Titan Machinery România – Cel Mai Bun Importator din lume al utilajelor Väderstad


10.10.2017

   La doar un an și jumătate de la preluarea exclusivă a distribuției mărcii Väderstad în România, Titan Machinery România a fost declarată săptămâna trecută, la congresul Väderstad din localitatea Linköping, Suedia: cel mai bun importator din lume al acestor utilaje de înaltă clasă, datorită celor mai bune rezultate obținute în ultimele 12 luni dintre toți importatorii din lume! Cererea cea mai mare de utilaje Väderstad au înregistrat-o: semănătoarea de precizie pentru plante prășitoare: Tempo, semănătoarea pentru cereale păioase: Rapid și cultivatoarele Carrier și Top-Down, toate acestea reprezentând și utilajele cheie ale constructorului suedez. Parteneriatul dintre Titan Machinery și Väderstad în România a reușit datorită scopului comun care s-a dovedit a fi același pentru ambele companii: de a crește cota de piață în România, oferind cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

În fața unui public numeros format din diferiți importatori din lume, ingineri și specialiști din industria de profil, reprezentanții Titan Machinery România au urcat pe scenă, iar marele premiu le-a fost înmânat de către Crister Stark, președintele bordului director, fiul marelui Rune Stark, inventatorul și fondatorul Väderstad în 1962. Titan Machinery a fost descrisă de către Mattias Hovnert, Director de Marketing și Vânzari al Väderstad, drept “o companie care a arătat că prezența pregnantă în piață, concentrarea puternică asupra acestor utilaje și argumentele solide vis a vis de utilaje și companie, au adus această creștere fantastică de vânzări, cu cele mai bune rezultate dintre toti importatorii din lume. După numai un an și jumătate, Titan Machinery România a arătat că vrea să fie unul dintre cei mai mari parteneri și jucători din agribusiness.”

Titan Machinery România se declară încântată de colaborarea fructuoasă pe care a avut-o cu responsabilii mărcii Väderstad atât din România, cât și din Suedia, fie că a fost vorba de importul de utilaje, departamentul de piese de schimb sau cel de service. Încă de cum am preluat distribuția totală a utilajelor Väderstad în România în urmă cu 18 luni, atât echipa comercială, cât si tehnicienii din cadrul departamentelor de piese de schimb sau service, au beneficiat constant de instruire specializată atât la sediul din localitatea Väderstad din Suedia, cât și la sediul nostru central din Dragomirești-Deal, județul Ilfov, de către specialiștii suedezi și români cu o vastă experiență în domeniul utilajelor Väderstad.

În aceste 18 luni de distribuție exclusivă a utilajelor marca Väderstad în România, am întâmpinat o cerere crescândă a utilajelor din această gamă din partea fermierilor ce exploatează diferite tipuri de suprafețe agricole în România. Atuul Titan Machinery a fost pregătirea necesară de a oferi un pachet complet de utilaje care să se potrivească perfect oricărui tip de fermă din România și să fie în avantajul fermierilor. Utilajele Väderstad au adus acea plus valoare de care aveam nevoie, pentru a dota fermele cu utilaje de top, lipsindu-i astfel pe fermieri de toate grijile pe care le aveau înainte în toate etapele campaniilor agricole de la an la an. Dacă la început părea o simplă coincidență faptul potrivit căruia culoarea roșie pe care o aveau utilajele Väderstad este aproape identică cu aceea a utilajelor de înaltă clasă de la CASE IH,  astăzi Titan Machinery demonstrează că prin aceste ansamburi de utilaje ideal proiectate a lucra împreună, "furia roșie" este de două ori mai puternică în România, deschizând cu adevărat căile către succes.

Aceasta performanță nu ar fi fost niciodată posibilă fără ajutorul partenerilor noștri fermieri, care au înțeles foarte bine mesajul pe care l-am transmis constant în piață în ultimele 18 luni, conștientizând că retehnologizarea parcului de utilaje al fermelor din România cu utilaje de mare calitate, nu mai este un moft, ci a devenit un lucru accesibil tuturor, fiind astăzi o necesitate. Le mulțumim pe această cale pentru toată încrederea și înteresul acordate și le promitem că vom rămâne aproape de domniile lor în continuare. 

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist