AVANCRONICA TITAN MACHINERY DE LA AGRARIA 2017


23.03.2017

      Odată cu înflorirea la propriu a noului an, Titan Machinery România începe în forță seria competitivă a târgurilor agricole din 2017. Un prim pas expozițional îl va reprezenta participarea noastră la cea de-a 23-a ediție a celui mai mare târg din Transilvania – Agraria - care va avea loc în perioada 6 - 9 Aprilie 2017 în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, județul Cluj. Titan Machinery România și-a pus deja o mare amprentă pe tabloul general al celor mai importante evenimente de profil din România și parcurge fără îndoială o traiectorie ascendentă a popularității și a imaginii frumoase în rândurile publicului său.
Ca urmare, echipa noastră va profita la maximum de aceasta bună oportunitate de a intra într-un contact cât mai eficient cu publicul Titan Machinery România și își organizează cu rigurozitate buna participare, cu scopul de a se ridica la cele mai înalte așteptări din partea vizitatorilor.

Prin ascendența cu care ne-am obișnuit publicul, anul acesta ne-am mărit din nou suprafața standului, numărul și diversitatea utilajelor expuse. Vizitatorii noștri vor fi întâmpinați de imaginea atractivă și gabaritele impresionante ale acestora, caracteristici ce vor întreține ambianța din standului Titan Machinery. La această ediție, vor fi expuse celebrele tractoare CASE IH precum Farmall 95A, Farmall 115 U, Maxxum 150, Puma 165, Magnum 380 CVX, dar și încărcătorul telescopic Farmlift 632. Noutățile le vor reprezenta tractoarele Luxxum 120 și Optum 300 CVX. Regina standului va fi însă combina CASE IH Axial-Flow 7240 cu hederul 9.1 marca MACDON, care va încânta publicul prin splendoarea sa și prin tehnica modernă de care dispune.

  • Seria Luxxum, recent lansată la nivel mondial, prezintă tractoare dotate cu motoare de 3,4 litri, în patru cilindri, care respectă cele mai noi norme anti-poluare. În privința confortului, Luxxum are o cabină suspendată și opțiunea de suspensie pe puntea față. Acoperișul cabinei permite o vizibilitate ridicată, cu siguranță un câștig pentru productivitatea utilajului atunci când sunt manipulate sarcini la înălțime.
  • ​ Optum 300 CVX, desemnat « Tractorul Anului 2017 » la expoziția internațională de utilaje agricole: EIMA din Noiembrie anul trecut, este dotat cu motor FPT, 6 cilindri, capacitate 6700 cm3, ce dezvoltă o putere maximă de 313 CP și are o transmisie cu variație continuă. Condițiile din cabină sunt la un nivel ridicat, constructorul american punând un accent important și pe confortabilitate.

Totodată vor fi expuse semănătorile marca VÄDERSTAD, precum semănătoarea de precizie Tempo R 8, semănătoarea Rapid A 600 C, ambele dispunând de tehnologii avansate de semănat la viteze mari, fără a pierde nimic din precizie. Tot în materie de semănători, va fi expusă și semănătoarea marca SULKY Tramline, cu un buncăr mai mare și mai ușor de umplut, o acuratețe și o contorizare îmbunătățite a semințelor, pe cele două roți de care dispune utilajul. Marca Sulky va fi susținută și de fertilizatorul DX 30, cu o rată de împrăștiere de până la 1000 kg/ha și o suprafață de împrăștiere reglabilă între 12 și 28 metri. În extensia tractoarelor, vizitatorii noștri vor regăsi și plugul GREGOIRE BESSON 3+1, cu reversare hidraulică cu ax cu dimensiunea de 100mm.

 Pe de altă parte va fi expus și  simulatorul AFS, cu monitoare digitale și volan, prin care va fi prezentat de către specialiștii noștri, practica sistemului avansat al agriculturii de precizie. Lângă acesta vor fi expuse și două utilaje de construcții marca CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT, precum buldoexcavatorul 695 ST dotat cu o nouă pompă hidraulică cu debit variabil și pistoane axiale ce reduc consumul de carburant cu 14%, facându-se o economie de aproximativ 1,200 € / an / utilaj și de asemenea va fi expus un mini-încărcător multifuncțional și dinamic, recunoscut pentru puterea și productivitatea sa.

La standul nostru veți fi întâmpinați de către specialiștii nostri care vă vor oferi tot calupul de informații tehnice de care aveți nevoie, dar și condiții de achiziționare a utilajelor. De asemenea vom deschide în calea Dumneavoastră o serie de oferte atractive precum oferta specială la sistemul de Ghidare Manuală FM 750 LITE, oferte de finanțare, discounturi, dar și alte oferte de care veți afla în exclusivitate la standul nostru. Complementar cu sprijinul inginerilor Titan Machinery, vom oferi cataloage și broșuri de gamă ale utijalelor expuse și totodată materiale promoționale care vă vor menține vie în memorie vizita la standul nostru.
Networking-ul și buna dispoziție nu-și vor face lipsite prezența, pentru că experiența construită până în prezent ne obligă să asigurăm gustul plăcut cu care să rămâneți în urma timpului petrecut la standul Titan Machinery de la Agraria.

Nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea vreme bună și vă așteptăm cu drag la standul nostru! 

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist