Ediția specială a tractorului Puma CVX marchează împlinirea a 175 de ani ai companiei CASE IH


09.06.2017

175 de ani de performanțe agricole și 10 ani ai tractorului Puma…

Case IH a creat o nouă versiune a tractorului Puma 175 CVX,  la cea de a 175-a aniversare a companiei și va fi disponibil într-o fază de producție limitată pe piața externă, pentru a marca 175 de ani de la înființarea companiei, care a devenit astăzi Case IH Agriculture. Ediția jubiliară marchează de asemenea, producția de zece ani a liniei Puma, modelul construit în stil austriac, în St. Valentin, cu puteri cuprinse între 150 și 240 de cai putere.

148 de ani de tractoare inovative…

Jerome Increase Case și-a înființat în 1842, în orașul american Racine, statul Wisconsin, locul său mondial de echipamente agricole, în această localitate care rămâne și astăzi sediul mondial al afacerilor agricole Case IH. În 1869 Case a fabricat primul tractor cu motor cu aburi, proiectat să pună în funcțiune implementurile specifice vremii, iar șapte ani mai târziu a construit primul motor autopropulsat cu abur. Deoarece puterea motorului cu abur a început să înlocuiască caii pentru tractarea mașinilor de treierat, compania JI Case Threshing Machine a devenit cel mai mare producător mondial de motoare cu aburi până în 1886.
În 1902, cinci firme americane de echipamente agricole au fuzionat pentru a forma International Harvester Company. Case IH a fost creată în 1985, când J I Case a achiziționat divizia agricolă a International Harvester.

Aproape 200 de ani de contribuție la dezvoltarea agriculturii mondiale...

De aproape 200 de ani, Case IH, împreună cu predecesorii ei (David Brown, International Harvester, McCormick, Steiger şi Case), a fost implicată activ în fabricarea şi dezvoltarea utilajelor pentru agricultură. În tot acest timp, angajaţii Case IH au ascultat permanent ceea ce fermierii spun sau ce îşi doresc în materie de tehnică agricolă. Ca rezultat, a oferit nenumărate soluţii inovatoare, ajungând pas cu pas la creşterea productivităţii, a robusteţii şi eficienţei utilajelor agricole. Case IH a contribuit decisiv, de-a lungul anilor, la creşterea globală a producţiei agricole, în acelaşi timp fiind permanent interesată de păstrarea unui echilibru de mediu favorabil. Este bine ştiut că un rol vital pentru viitor este legat de creşterea producţiilor agricole. Prin dezvoltarea, fabricarea şi vânzarea de utilaje agricole de înaltă performanţă, Case IH demonstrează permanent un focus contructiv în această direcţie.

Modelul aniversar Puma CVX pare sa aibă ceva in comun cu un Viper...

Puma 175 CVX Jubilee Edition este finisată într-un roșu sportiv sidefiu distinctiv, ce s-a regăsit exclusiv pe supercar-ul Dodge Viper și va avea un sticker aniversar pe bonta motorului. Modelul ediției aniversare Puma 175 CVX este sigur că va capta atenția, mai ales că acest model aniversar de culoare și sticker sunt gratuite pentru primele 250 de unități comandate. 

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist