Următoarea destinație: AgriPlanta


08.05.2018

Ne îndreptăm cu pași grăbiți către ediția din 2018 a celui mai mare târg de agricultură din țară desfășurat în câmp, AgriPlanta-RomAgroTeh. Notorietatea de care se bucură acest eveniment a adus odată cu ea și o creștere a numărului de vizitatori. Cu siguranță acesta este un lucru extraordinar, mai ales că fermierii studiază necesitățile pe care le au în fermele lor și își satisfac curiozitățile vizitând un astfel de târg. Această satisfacție este generată de disponibilitatea și pregătirea expozanților și de abundența în diversitate a roadelor pe care agricultorii le pot culege vizitând târgul. Dintre expozanți, echipa Titan Machinery România a ținut aproape în fiecare an capul de afiș al diversității, al noutăților și al surprizelor pe care le-a oferit vizitatorilor săi, acest stand fiind - nu de puține ori, atracția principală a evenimentului.

În acest an nu vom face rabat de la regulă și ne vom întâmpina din nou publicul cum se cuvine, pe o suprafață mărită la peste 2000 de metri pătrați, pe care vom expune o gamă largă de utilaje ale unor brand-uri de renume mondial. Producătorul american de utilaje agricole Case IH va fi reprezentat de tractoarele din gama de putere mică, Farmall A 75, Farmall A 115, Farmall C 115 și Luxxum 120 și tractoarele din gama de putere medie Maxxum 150, Puma 165, Puma 240 CVX. Totodată, prestigioasa marcă americană va fi reprezentată, de tractoarele din gama de putere mare, Optum 300 CVX, Magnum 380 CVX și de cel mai puternic tractor articulat, pe șenile din lume, aflat în producția de serie, Quadtrac 620. În materie de combine, Case IH va expune 2 versiuni ce beneficiază de bine-cunoscutul rotor cu flux axial, marca înregistrată a acestuia, anume Axial-Flow 5140 și 9240, fiecare dispunând de câte un heder: Case IH 3050 Heavy-Duty, respectiv Olimac Drago de 8 rânduri.

Segmentul de utilaje tractate va fi reprezentat de marca Väderstad, prin cultivatoarele Carrier CR 650, Cultus CS350, Nz Aggressive 600, de semănătorile Rapid RDA 600 S, Rapid RD 400C, Spirit ST 600 S și Tempo TPF de 8 rânduri. Tot în materie de semănători va fi prezentată și marca Sulky Tramline SX de 4 metri. Aproape de acestea va fi expus fertilizatorul Sulky DX 30, un plug Gregoire Besson cu 9 trupițe și un încărcător telescopic Case IH Farm Lift 735. Bineînțeles, nu vor lipsi utilajele de construcții CASE CE: încărcătorul frontal 921F, buldoexcavatorul 695 ST și un mini-încărcător frontal. Noutatățile cu care Titan Machinery România se va prezenta la această ediție AgriPlanta sunt utilajele comercializate în exclusivitate pe piața autohtonă începând din acest an, ale producătorului canadian MacDon, și anume cositoarea autopropulsată M155 E4 și de hederul special conceput pentru aceasta, anume D65 de 9,1 metri. De asemenea, o noutate va fi prezentarea în exclusivitate a mașinii de erbicidat autopropulsate a producătorului german Dammann.

Mașina de cosit autopropulsată M155 E4 de la MacDon reprezintă o nouă abordare a producătorului, ce oferă cu certitudine cel mai eficient și rentabil pachet în raport cu celelalte utilaje convenționale de pe piață. Mașina de cosit autopropulsată MacDon M155 E4 este dotată cu un motor în 4 cilindri cu o putere nominală de 155 CP și care respectă reglementările de emisie Tier 4. Are o greutate de 4.5 tone și se deplasează atât înainte cât și înapoi ajungând la o viteză maximă în lucru de 26 km/h și o viteză maximă de transport de 37 km/h. Interiorul cabinei este deosebit de confortabil, fiind dotat începând de la scaunul reversibil,  sitemul de aer condiționat și sistemul inteligent de iluminare, până la sistemul de monitorizare a operațiunilor în desfășurare. Pe de altă parte, hederul MacDon special proiectat pentru aceasta, D 65 reprezintă o soluție multi-recoltă, permițând tăierea aproape oricărei culturi, astfel încât agricultorul nu va mai fi nevoit să schimbe hederul. Acesta este proiectat pentru a oferi performanțe remarcabile în special atunci când se confruntă cu condiții dificile de recoltat.

În ceea ce privește producătorul german Dammann, va fi espusă la târg mașina de erbicidat autopropulsată pe 3 osii. Propulsorul puternic și economic de la DAMMANN, DAMMANN-trac DT 3500H S4 EcoDrive ™ cu trei osii, oferă o eficacitate mare. Cu un volum al cisternei/rezervorului,  de până la 12.000 de litri, DAMMANN-tracDT 3500H S4 EcoDrive ™ este ideal pentru a lucra eficient pe terenuri întinse. Combinația între eficacitate și manevrabilitate, este realizată prin intermediul celor două osii (punți) direcționate și a celor 6 motoare hidraulice ale roților. Acesta este foarte manevrabil cu cele trei osii sale, iar la dimensiunile anvelopelor de 480 / 80 R46, cu un ecartament de 2,25 m, are o rază interioară de cca. 6,25 m. În funcție de anvelope și de ecartament, raza interioară și unghiul de direcție pot fi modificate. Raza de bracaj (virare) depinde de construcție și variază între 9,45 m și 10,25 m. Pentru a lucra la înălțimi mari a fost conceput deflectorul pentru tulpini. Prin aceasta, se asigură că înălțimea este repartizată și este ținută departe de roți și osii.

În materie de promoții, echipa Titan Machinery va acorda o gamă variată de discounturi și oferte avantajoase valabile pe perioada târgului. Un telefon iPhone X veți primi cadou la achiziționarea unui tractor Case IH. Pe de altă parte, puteți să vă îmbunătățiți performanțele utilajelor dumneavoastră pentru campaniile agricole din acest an, dotându-le cu piese de schimb de origine Case IH și Väderstad și veți beneficia de discounturi avanjatoase de până la 35%. Specialiștii din standul Titan Machinery vă vor explica de asemenea și despre un sistem unic în România de administrare al flotei de utilaje agricole, dezvoltat de Titan Machinery. Primul an al activității dumneavoastră în acest sistem va fi gratuit. Binecunoscutul program prin care acordăm 3 ani de garanție fără limită de ore la tractoarele și combinele Case IH este reînoit și în acest an pentru dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag la standul nostru!

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist