Noutățile Titan Machinery de la Agraria 2018


04.04.2018

       Faptul că suntem în toiul primăverii reprezintă un bun prilej pentru Titan Machinery România să dezghețe pentru fermieri atât la propriu, cât mai ales la figurat mult așteptatul an agricol din România. Și nu o putea face mai bine decât punându-și adânc amprenta la cea de a 24-a ediție a celui mai dinamic târg din Transilvania, AGRARIA ce va avea loc în perioada 19 - 22 Aprilie, în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, județul Cluj. Acest prim târg important al anului reprezintă totodată un bun prilej pentru compania noastră de a vă invita într-un cadru oficial și călduros să pășiți pe covorul roșu al utilajelor de înaltă clasă pe care îl vom întinde pentru dumneavoastră în standul Titan Machinery.

Este bine știut faptul că venim după un an încununat de succes și aceasta ne obligă să ne ridicam și mai mult la așteptările pe care fermierii le au vis a vis de noi. Prin ascendența cu care ne-am obișnuit publicul, anul acesta ne-am mărit din nou suprafața standului, numărul și diversitatea utilajelor expuse. Astfel, vom veni aproape de dumneavoastră, cu un arsenal variat ce cuprinde tehnologie de ultimă generație, noutăți și oferte care vă vor avantaja, date fiind toate nevoile din ferma pe care o dețineți, nevoi asamblate de mărci de renume mondial precum Case IH, Väderstad, MacDon, Sulky, Stoll, Gregoire Besson, Case CE. 

Producătorul american Case IH va fi reprezentat de tractoarele din gama de putere mică Farmall A și Farmall C cu puteri nominale de 115 CP, Luxxum 120 la care va fi atașată semănătoarea marca Sulky DX30 și Maxxum 150. De asemenea, vor fi expuse tractoarele din gama de putere medie, Puma 165, Puma 240 CVX dotat cu roți duble și tractorul din gama de putere mare Magnum 380 CVX. Noutatea o reprezintă tractorul Maxxum care beneficiază de un design nou, mai robust. Totodată, Case IH va fi reprezentat de combina Axial-Flow® 6140 la care va fi atașat hederul Flex-Draper® FD1 al producătorului canadian MadDon, dar și de încărcătorul telescopic Farmlift 632, proiectat pentru a executa cu succes cele mai dificile lucrări.

Producătorul suedez Väderstad va fi reprezentat de cultivatorul Top Down TD 400, de semănătoarea de cereale păioase Rapid RDA 600C și de semănătoarea de plante prășitoare Tempo F de 8 rânduri gata pregătită să intre în brazdă și să ofere o demonstrație de clasă. Producătorul francez Gregoire Besson va fi reprezentat de plugul SP9 cu 7 trupițe. Din expunere nu va lipsi marca binecunoscutului producător de utilaje de construcții Case Construction Equipment, care va fi reprezentată de buldoexcavatorul 580ST și de un mini-încărcător frontal. Inginerii Titan Machinery sunt gata pregătiți să vă întâmpine și să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie, despre tehnica modernă din stand asamblată în câte un utilaj, sau despre sistemele avansate ale agriculturii de precizie, printr-un simulator care va fi amplasat în stand.

Totodată, echipa vă va acorda o gamă variată de discounturi și oferte avantajoase valabile pe perioada târgului. Un telefon iPhone X veți primi cadou la achiziționarea unui tractor Case IH, iar un telefon iPhone 8 veți primi cadou la achiziționarea unei semănători Gaspardo MTR de 6 sau 8 rânduri. Pe de altă parte, puteți să vă îmbunătățiți performanțele utilajelor dumneavoastră pentru campaniile agricole din acest an, dotându-le cu piese de schimb de origine Case IH și Väderstad și veți beneficia de discounturi avanjatoase de până la 35%. Specialiștii din standul Titan Machinery vă vor explica de asemenea și despre un sistem unic în România de administrare al flotei de utilaje agricole, dezvoltat de Titan Machinery. Primul an al activității dumneavoastră în acest sistem va fi gratuit. Binecunoscutul program prin care acordăm 3 ani de garanție fără limită de ore la tractoarele și combinele Case IH este reînoit și în acest an pentru dumneavoastră.

Complementar cu sprijinul inginerilor Titan Machinery, vom oferi cataloage și broșuri de gamă ale utijalelor expuse și totodată materiale promoționale care vă vor menține vie în memorie vizita la standul nostru. Networking-ul și buna dispoziție nu-și vor face lipsite prezența, pentru că experiența construită până în prezent ne obligă să asigurăm gustul plăcut cu care să rămâneți în urma timpului petrecut la standul Titan Machinery de la Agraria.

Nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea vreme bună și vă așteptăm cu drag la standul nostru!

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist