Concluzia Titan Machinery după Indagra 2018


06.11.2018

      Titan Machinery România a avut onoarea și bucuria de a întâmpina și la ediția din acest an a târgului Indagra un public eterogen al cărui număr de persoane a fost deosebit de generos. Vizitatori de toate vârstele, mai mult sau mai puțin implicați în industria agricolă, au trecut zi după zi pragul standului nostru pentru a vedea „pe viu” cele 7 utilaje expuse, pentru a-și satisface curiozitățile, pentru a se fotografia, sau pentru a cere informații suplimentare, detaliate, în vederea unei potențiale achiziții. Bineînțeles, atât fermierii care și-au anunțat vizita la standul nostru de la acest eveniment agricol, cât și fermierii care au venit în mod deliberat de la mică sau mare distanță pentru a vedea utilajele pe care le comercializăm, au contribuit substanțial la rezultatul bun deasupra căruia am tras linie la sfârșitul acestui eveniment.

Cele mai căutate utilaje din standul nostru, despre care s-a discutat pe larg și intens și pentru care s-a „bătut palma” în câteva rânduri au fost cele două noutăți. Mult așteptatul tractor de 75 de cai putere, Case IH Farmall 75 A, echipat cu încărcător frontal marca Stoll și cu un plug Gregoire Besson cu două trupițe, tinde sa mulțumească pretențiile multor fermieri, prin multifucționalitatea și fiabilitatea sa, pretându-se atât la lucrări agricole în câmp, cât și la activitățile adiacente din ferme. Pe de altă parte, tractorul Case IH Puma X 140, lansat anul trecut pe piața internațională, aduce în primul plan al nevoilor fermierului, puterea de tracțiune tipică motorului FPT. Acesta este un tractor redus la esența lui, respectiv la putere, fără prea multe rafinamente electronice, oferind însă confort, fiabilitate și usurință în funcționare.

 Vedeta standului Titan Machinery de la Indagra 2018 a fost fără îndoială tractorul articulat Case IH Steiger 420, echipat cu roți duble. Acesta a fost în centrul atenției pe toată perioada târgului, atenția venind atât din partea vizitatorilor de toate vârstele cât și din partea întregii prese. Trebuie subliniat faptul că acest tractor este cel mai mic din gama de putere mare. Puterea maximă pe care o poate dezvolta motorul FPT  al modelului expus este de 469 de cai, iar prin echiparea opțională cu roți duble, complementar cu o presiune optimă în anvelope, acesta poate avea un contact constant cu solul de aproximativ 5,6 metri pătrați, conducând foarte bine întreaga putere a motorului pe suprafața solului. De asemenea, el vine echipat standard cu sistem de autoghidare, iar Titan Machinery România îi oferă semnal de precizie RTK+ pe toată suprafața agricolă a țării. Rețeaua RTK+ a fost dezvoltată de Titan Machinery România și lansată în urmă cu doi ani. Mai mult decât atât, aceasta se oferă gratuit fermierilor din România în primul an de utilizare.

De asemenea, surprizele cu care echipa Titan Machinery și-a întâmpinat publicul de la Indagra, au fost Campania Case IH Early Bird prin care se oferă un autoturism Mercedes-Benz Clasa X la oricare combină Axial-Flow din seriile 140 sau 240 achiziționată. De asemenea, ofertele de finanțare adaptate fiecărui client în parte, discounturile avantajoase și cadourile în materie de smatwatch-uri au stârnit curiozitatea publicului de la Indagra 2018.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul standului și îi așteptăm să ne viziteze și la sediul central din Dragomirești-Deal de lângă București.

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist