Titan Machinery este gata de startul ediției Agromalim 2018


05.09.2018

       Conform obiectivelor anunțate încă din iarnă, printr-un efort continuu susținut, Titan Machinery România a reușit să ducă spre îndeplinire, încă din prima jumătate a acestui an, o acoperire națională uniformă, mai întinsă decât anul trecut, în ceea ce privește contactul cu fermierii din România. Acest lucru s-a fundamentat pe participarea companiei la cele mai importante târguri și expoziții din țară, dar și prin organizarea evenimentelor exclusive dedicate inovațiilor la nivel mondial ale brandurilor din portofoliu. Bineînțeles, drept fapt tot mai intens în ultimul timp, accentul acestui contact riguros pe care compania l-a construit cu fermierul din România, a fost pus cu precădere de către forța noastră de vânzare, care a reușit într-un timp relativ scurt să dezvolte tot mai multe relații profesionale, de parteneriat cu fermierii din toate zonele țării.

Odată cu toamna calendaristică, a venit timpul să intrăm în cea de-a doua jumătate a seriei de evenimente din acest an, la fel de hotărâți, de optimiști și de solemni ca și până acum, făcând cinste în continuare traiectoriei ascendente pe care o parcurgem. Ca atare, Titan Machinery România are deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a 29-a ediție a celui mai mare târg internațional de agricultură din vestul tării, Agromalim, ce va avea loc la complexul Expo Arad în perioada 13-16 septembrie. Noi vom avea mare grijă să vă întâmpinăm cu noutăți în materie de tehnică agricolă avansată, cu oferte dintre cele mai atractive, cu consiliere și nu în ultimul rând - cu premii și cu voie bună. Ne veți repera cu ușurință de la distanță după utilajele brandurilor de renume mondial precum: Case IH, Väderstad, Case CE, Sulky, ș.a.

Spre satisfacția fermierilor din această zonă agricolă importantă a țării, standul nostru de 750 de metri patrați va fi populat de o gamă largă de utilaje agricole. Cu siguranță, culoarea predominantă va fi tot roșu, dat fiind faptul că producătorul CASE IH va fi reprezentat de combina Axial-Flow 5140 cu heder Olimac de 6 rânduri și de o mulțime de tractoare. Astfel, începand de la gama de putere mică, vor fi expuse tractoarele Farmall 55 A - cu fertilizator Sulky DX20,  Farmall 75 A, 115 A, 115 C - echipat cu încărcător frontal Stoll și tractorul Maxxum 125. Apoi, dintre tractoarele din gama de putere medie vom avea: Puma X 140 și Puma 220, iar dintre tractoarele din gama de putere mare: Magnum 380 CVX și binecunoscutul tractor articulat și pe șenile Quadtrac 620. De asemenea, tot în materie de roșu, producătorul Väderstad va fi reprezentat de semănătorile de păioase Rapid RD 400 și Spirit 400, de semănătoarea de precizie pentru prășitoare - Tempo de 6 rânduri și de cultivatoarele TopDown 300 și Carrier de 3 metri. Pe de altă parte, va fi expus și un buldoexcavator Case CE 695 ST.

Noutățile Titan Machinery prezentate în exclusivitate la acest târg sunt noile tractoare Farmall 75 A și  Puma X. Spre fericirea fermierilor din România care l-au așteptat cu ardoare, tractorul Farmall A de 75 de CP vine pe piața națională să satisfacă de acum înainte nevoia agricultorilor pentru un asemenea tractor, pe această nișă tot mai solicitată. Pe de altă parte, tractorul Puma X lansat pe piața internațională anul trecut, este un tractor redus la esența lui. Iar esența lui este foarte simplă: o transmisie Semi-Powershift, un motor care oferă acces la puterea tipică FPT,  boost și siguranță în funcționare. Toate valvele hidraulice beneficiază de control mecanic. Are un control electrohidraulic pe ridicătorii spate și este un vehicul care în mod deliberat a fost menținut foarte simplu, astfel încât să ofere puterea efectivă și confortul, fără niciun fel de exces de rafinamente electronice. Este un tractor care se pretează la orice muncă serioasă de câmp și are o tracțiune absolut de invidiat așa cum îi stă bine oricărui tractor Case IH.

Lucru pe care il catalogăm ca fiind noutate, campania Early-Bird a combinelor Case IH Axial-Flow aduce fermierilor în acest an o mașină pick-up nouă - Mercedes Benz Clasa X, completând armonios tehnologia de vârf și eleganța în exploatare ale celor două mașini. Tot în materie de promoții, Titan Machinery România oferă o cupă Robust cadou, care poartă steagul excelenţei germane de fabricare, la achiziționarea încărcătoarelor frontale STOLL. De asemenea, se oferă un avantaj client de până la 7000 de euro la achiziționarea noilor tractoare Puma X, dar și discounturi la achiziționarea semănătorilor Väderstad Rapid 400S. Complementar, consilierii dumneavoastră vor adapta ofertele de finanțare pe care le pregătim, la nevoile pe care le are ferma pe care o administrați, configurându-vă astfel cea mai avantajoasă alegere în materie de tehnică agricolă.

Bunăoară, acest început de toamnă trebuie marcat ca un bun prilej de recoltat beneficiile cu care veți fi întâmpinați la standul Titan Machinery România de la Agromalim 2018. Vă dorim o vreme prietenoasă acestei vizite și vă așteptăm cu drag la standul nostru!

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist