Noutățile Titan Machinery de la Agraria 2019


19.03.2019

              Ne apropiem cu pași grăbiți de participarea la primul târg agricol important din acest an, Agraria 2019. Așa cum îi stă bine unei companii aflată în plină dezvoltare și care reușeste să surprindă plăcut de la an la an, Titan Machinery România nu va face nici de această dată rabat de la buna traiectorie pe care o parcurge. Ca atare, echipa noastră vă invită cu căldură să treceți pragul standului său, de la târgul Agraria, ce va avea loc de joi până duminică, 11-14 aprilie 2019, în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, județul Cluj. Grație inovațiilor, noutăților și ofertelor atractive, participarea noastră la această ediție a târgului Agraria va fi una specială.

Oganizarea acestui eveniment va fi desăvârșită de încrederea pe care am dobandit-o, pentru că venim după un an de încununat de succes, iar acest lucru ne obligă să depășim așteptările pe care fermierii le au vizavi de noi. La această ediție Agraria ne-am mărit din nou suprafața standului, numărul și diversitatea utilajelor expuse. Astfel, vom veni aproape de dumneavoastră cu un arsenal variat ce cuprinde tehnologie de ultimă generație proiectată pentru fermele din această zonă agricolă și nu numai. Aceaste tehnologii asamblate de mărci de renume mondial precum Case IH, Väderstad, Sulky, Gregoire Besson etc, variază de la o fermă la alta.

Producătorul american Case IH va fi reprezentat de numeroase modele de tractoare, începând cu modele din gama de putere mică, Farmall A 55, până la modele din gama de putere mare, Magnum 380 CVX. De asemenea, vor fi expuse tractoare precum Farmall 75 A, Farmall 115 A, Farmall 115 C, Luxxum 120, Maxxum 115, Maxxum 150, Puma 165 și Puma 220. Anumite modele vor prezenta inovații tehnice lansate de curând de producătorul american pe piața din Europa și care vor fi dezbătute în standul nostru.

Producătorul de utilaje premium Väderstad va fi reprezentat în materie de cultivatoare de Carrier CR 300 și NZ Aggressive 600. În materie de semănători, va fi expusă semănătoarea de precizie pentru plante prășitoare Tempo F de 8 rânduri și noul model de semănătoare pentru cereale păioase Rapid RDA 600 S. De asemenea, vor fi expuse utilaje ce dispun de tehnologie nouă pe piața agricolă de la Sulky, Gregoire Besson, Stoll, MacDon etc, dar și pe piața de costrucții de la Case Construction Equipment. Regina standului va fi combina Case IH Axial-Flow 5140, gata pregătită de lucru.

Cu privire la informații tehnice explicite, inovații și consiliere, echipa noastră este pregătită să vă întâmpine și să vă acorde tot sprijinul de care este nevoie pentru fiecare în parte. Totodată, Titan Machinery va acorda o gamă variată de discounturi, posibilități de finanțare atractive și oferte avantajoase valabile pe perioada târgului. Inginerii din departamentul «Agricultura de Precizie» al Titan Machinery vă vor explica avantajul pe care îl oferă rețeaua de semnal de precizie RTK+ și sistemul unic în România de administrare a flotei de utilaje agricole, dezvoltate de Titan Machinery.

Nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea vreme bună și vă așteptăm cu drag la standul nostru!

 

 Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist