Titan Machinery Romania in carul AgriPlanta 2015


19.06.2015

Titan Machinery Romania, unic importator si distribuitor al gamei de utilaje agricole Case IH pe piata din Romania precum si reprezentant local al marcilor Great Plains, Gregoire Besson, Vogel Noot, Maschio Gaspardo, Annaburger, Sulky, Tecnoma, Stoll si SIP se declara multumit de prezenta in cadrul celui mai important targ de agricultura din Romania - AgriPlanta – RomAgroTec 2015, organizat in perioada 4 – 7 iunie 2015, la Fundulea, Jud. Calarasi.

In cadrul celor 1.400 mp ai standului nostru, situat in imediata apropiere a zonei de demonstratii cu masini agricole, clientii si potentialii clienti au putut vedea expusa o gama variata de masini agricole, combine si implementuri printre care si cateva premiere nationale precum, modelele de tractoare Magnum Rowtrac, Quadtrac 620, noul Magnum 340, combinele Axial-Flow 5140, Axial-Flow 9240 si sprayer-ul Case IH Patriot 3330. In ceea ce priveste implementurile prezente la stand, Titan Machinery a expus, de asemenea, in premiera nationala, modelul Case IH Tiger Mate.

Profesionistii din agricultura prezenti la editia din acest an a AgriPlanta – RomAgroTec au putut viziona, in cadrul sectorului special amenajat de organizatori, demostratii cu tractorul Magnum 340 si implementurile Great Plains Turbo Chisel si scarficatorul SS1300.

Prezenta camionului Case IH a fost o alta premiera la standului Titan Machinery din cadrul AgriPlanta – RomAgroTec 2015. De altfel, acesta a fost special adus pentru targ, semiremorca sa transformandu-se intr-un spatiu de networking modern si primitor unde clientii si potentialii clienti au putut discuta in liniste cu reprezentantii Titan Machinery.

Titan Machinery nu a uitat nici fanii marcii Case IH. Ca de fiecare data, in cadrul targurilor la care participa, Titan Machinery a pregatit pentru acestia, tombole si concursuri cu premii atractive.

Shuttle VIP pentru clienti si media
Pentru editia din acest an a AgriPlanta – RomAgroTec 2015, Titan Machinery a mai consemnat o premiera pentru targurile agricole din Romania, fiind primul expozant de calibru care a pus la dispozitia clientilor si presei un serviciu de tip Shuttle VIP efectuat cu modelul Jeep Renegade pus la dispozitie de partenerul AutoItalia, importator oficial al marcii americane in Romania. Toti clientii care au folosit acest serviciu in cadrul targului s-au aratat incantati de idee, acestia avand un acces facil la stand, evitand astfel caldura si praful.   

Un targ util
In urma interactiunii dintre reprezentantii Titan Machinery si clienti sau potentiali clienti s-a constatat un interes crescut pentru intreaga noastra gama de combine, in special pentru paioase. De asemenea, noile modele de tractoare mari, Magnum si Quadtrac au starnit interesul fermierilor care au vizitat standul nostru. De asemenea, reprezentantii Titan Machinery au constatat noi investitii in segmentul tractoarelor cu puteri cuprinse intre 115 si 140 CP. Ca si in cadrul Agraria 2015, echipa de vanzari Titan Machinery s-a descurcat in fata provocarilor venite din partea clientilor, reusind sa incheie cateva contracte importante.

Intr-un cuvant, AgriPlanta – RomAgroTec 2015 s-a dovedit o platforma importanta de networking si business, incheiata cu foarte multe proiecte pe intreaga gama de masini agricole Case IH si implementuri mari.