Case IH RB 4 – Prese pentru baloti rotunzi (camera variabila)


04.05.2015

Agricultura moderna are la baza eficienta si productivitatea. Cultivarea terenului trebuie sa se faca imediat dupa recoltare. Asadar, va trebui sa strangeti repede de pe camp valoroasa recolta, care va trebui depozitata in asa fel incat sa i se pastreze calitatile. Trebuie sa balotati repede plantele si sa obtineti baloti consistenti, avand o densitate ridicata. De aceea, va recomandam sa utilizati presele de balotat cu camera variabila Case IH, cele mai bune utilaje de acest tip existe la ora actuala pe piata!

Capacitate mare si densitate ridicata
Am integrat o multitudine de facilitati speciale in noile prese de balotat din seria RB astfel incat fiecare model sa poata calca pe urmele celor mai mari combine si sa poata balota chiar si cele mai grele plante cu viteza si eficienta remarcabila. Sistemul de formare al balotilor este cu adevarat invincibil, astfel nu va mai trebui sa va faceti griji in legatura cu tipul plantelor balotate sau conditiile de lucru de pe camp - trebuie insa sa fiti atenti sa urmati brazda de plante cosite. Dimensiunile balotilor pot fi modificate si monitorizate din cabina confortabila a tractorului.

Productivitate impresionanta de lucru, indiferent de tipul plantelor
Indiferent de tipul plantelor pe care doriti sa le adunati in baloti sau sa le insilozati, presele de balotat din seria RB va vor ajuta sa terminati lucrul pe camp in cel mai scurt interval de timp. Puteti alege intre un rotor de alimentare si unul de maruntire, ambele tipuri de echipamente avand o configuratie unica in W care optimizeaza fluxul de plante preluate, indiferent de conditiile de lucru de pe teren. Noul design al sistemului de alimentare cu 4 sau 5 dinti, avand o latime de lucru de 2.05 m sau 2.35 m, echipat cu un sistem de ghidaj pe baza de tamburi sau melci de captare elicoidali dubli; garanteaza preluarea continua si eficienta a tuturor plantelor de pe camp, rezultatul – o productivitate de lucru mai mare cu pana la 25%!

Densitate ridicata, calitate superioara
Curelele late de inalta rezistenta, ajuta la producerea unor baloti perfect rotunzi, cu o densitate uniforma si margini bine definite. Daca doriti obtinerea unor baloti cu o densitate si mai ridicata, utilizati tamburi dubli (optionali) care sporesc presiunea la care sunt supuse plantele in camera de balotat, in cele din urma rezultand baloti cu pana la 5% mai densi. Sistemul de bypass elibereaza in mod automat tensiunea din curele atunci cand incarcatorul este ridicat. Sistemul de formare de tip „cioc de rata” Edge Wrap, care asigura obtinerea unor baloti avand diametrul de 1.3 m, este rentabil si fiabil. Balotii obtinuti isi vor mentine forma timp indelungat, putand fi claditi unii peste altii in vederea manipularii ulterioare eficiente si a depozitarii in silozuri de calitate superioara.