Comunicat de Presa


17.03.2020

Comunicat Titan Machinery România

 

București, 17 martie 2020

Dragii noștri parteneri,

 

 

         Dată fiind situația delicată creată de pandemia de coronavirus (COVID-19) care afectează statele lumii și România implicit, Titan Machinery vă asigură de tot suportul posibil în acest context.

 

Ca atare, dorim să vă asigurăm că Titan Machinery România menține în continuare același nivel al tuturor serviciilor oferite clienților noștri. Până acum au fost luate măsuri de protecție în toate punctele de lucru Titan Machinery România menite să protejeze angajații și să mențină funcționale operațiunile societății. Toate locațiile companiei funcționează normal.

 

Nu ne confruntăm cu perturbări de activitate nici în ateliere de lucru, nici în serviciul de furnizare a pieselor de schimb către fermieri, nici în livrarea celorlalte servicii pe care le oferim. Cu toate acestea, deciziile luate de autoritățile locale pot afecta întreprinderea în zilele următoare. Titan Machinery are suficiente stocuri pentru a acoperi eventualele sincope în lanțul de aprovizionare.

 

Vă rugăm să rețineți că termenele de livrare pot crește deoarece controalele la frontieră și restricțiile de circulație pot afecta disponibilitatea camioanelor. Monitorizăm situația îndeaproape cu furnizorii noștri și luăm măsuri corective pentru a reduce impactul cât mai mult posibil.

 

Întreaga echipa Titan Machinery România se angajează să întreprindă toate acțiunile necesare pentru a sprijini partenerii noștri în această perioadă dificilă.

 

Vă dorim multă sănătate și vă asigurăm de disponibilitatea noastră pentru orice nelămurire pe care o puteți avea.

 

Echipa Titan Machinery România

Departamentul de comunicare
SC Titan Machinery Romania SRL
Aleea Stefania, Nr 2 , clădirea E 
077096 Dragomirești Deal, Ilfov, România
Telefon:  +4 0374 367600; +4 021 3504935; 
Website: www.www.titanmachinery.ro
LinkedIn: www.linkedin.com/company/titan-machinery-romania/
Facebook: www.facebook.com/www.titanmachinery.ro/