Gala CASE IH Red Carpet 2016


15.11.2016

Aflată în al patrulea an, Gala „RED CARPET” a combinelor CASE IH Axial-Flow, organizată de Titan Machinery România, a devenit deja o tradiție a companiei americane în rândul fermierilor români. De această dată, pe 10.11.2016,  Titan Machinery România a întins faimosul covor roșu al combinelor CASE IH Axial-Flow, la Crowne Plaza, București, numeroșilor fermieri, specialiștilor din industria de profil și reprezentanților mass-media, care au participat la eveniment.

Fermierii care au călcat pragul covorului roșu al combinelor CASE IH, au fost selectionați pe criteriul interesului de achiziționare al acestor utilaje, iar la ediția din această toamnă, numărul acestora a crescut simțitor, cu aproape 20% față de ediția precedentă, dovadă că fermierii sunt tot mai interesați de abordarea diferită în materie de evenimente, cât și de încrederea pe care o acordă combinelor, CASE IH fiind inventatorul rotorului cu flux axial.

Într-o atmosferă de ceremonie, prietenoasă și relaxată, invitații au avut oportunitatea de a afla cele mai noi tehnologii ale utilajelor CASE IH, iar punctul culminant l-a constituit combinele CASE IH Axial-Flow, pe care Titan Machinery le comercializează în excusivitate pe piața romanească.

Evenimentul „Red Carpet” a fost creat de Titan Machinery pe principiul american, în jurul unor mese rotunde, unde unii intreabă, iar alții raspund. Experții care au oferit răspunsuri de specialitate, argumentate și explicite agricultorilor, s-au plasat strategic, câte unul la fiecare masă, astfel încât fiecare să fie gata să ofere informații fiecărui fermier în parte. De asemenea, informațiile au fost însoțite de grafice, scheme, imagini și montaje video, pentru a putea fi cât mai ușor captate de către oaspeți.

”Ceea ce încercăm noi să facem este să ieșim puțin dintr-un standard clasic cu care oamenii au fost obișnuiți și să dezvoltăm o platformă conversațională în așa fel încât fermierii să plece de aici cu răspunsuri la toate întrebările pe care le au. În momentul în care faci un eveniment în industria de agribusiness și vin 200 de oameni, este foarte greu să te ocupi individual de fiecare dintre ei. Modul în care am conceput evenimentul și modul în care oamenii sunt împărțiți în sală îi oferă posibilitatea fiecărui client să primească un răspuns pe loc. Ceea ce am adus nou în acest an sunt toate lucrurile pentru care am muncit în ultimii trei-cinci ani”, a declarat George Stanson, Business Manager al companiei Case IH&Steyr pentru România, Bulgaria, Serbia și Croaţia.

Titan Machiery Romania, și-a întâmpinat oaspeții de la această gală cu oferta extrem de atractivă, pe care a lansat-o de curând la Combinele CASE IH Axial-Flow, la achiziționarea cărora, oferă cadou o mașina Pick-Up Ford Ranger Limited, model 2016. Această ofertă expiră la data de 16.12.2016 și este valabilă in limita stocului disponibil.

Pentru a beneficia de această ofertă, la 16 decembrie trebuie să îndeplinim cumulativ următoarele condiții: să avem un contract de vânzare-cumpărare încheiat între Titan Machinery și client, să se achite un avans de 5%, un contract de finanțare semnat cu tot ceea ce înseamnă cele solicitate de finanțator și taxa de management achitată la finanțator.

Asa cum au fost obișnuiți la fiecare eveniment, fermierii prezenți la această gală au primit din partea Titan Machinery România un set de cataloage cu gama completă a utilajelor CASE IH, a combinelor CASE IH Axial-Flow, broșura cu ultimele oferte și informații despre mașina oferită cadou la achiziționarea combinelor. Totodată, pe langa materialele clasice și ultile, Titan Machinery România, le-a oferit oaspeților și câte o machetă a combinelor CASE IH Axial-Flow, reprezentând copia perfectă, în miniatură a acestora.

Evenimentul nu s-a putut încheia altfel decât prin vizionarea „pe viu” a combinei CASE IH Axal-Flow 7240, cu o putere a motorului de 431 CP și o capacitate a buncărului de 11.100 de litri, de pe covorul roșu și în lumina reflectoarelor, unde s-a studiat acest model, s-au dezbătut informații practice, s-a probat combina și s-au făcut bineințeles numeroase poze. Alături de combină, Titan Machinery România, a expus și un tractor CASE IH Magnum 380 CVX, desemnat „Tractorul Anului 2015” și mașina oferită cadou, la achiziționarea unei combine CASE IH Axial-Flow din seriile 140 sau 240.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist