CASE IH Quadtrac 620 a asternut zapada la Campionatul Mondial de Biatlon de la Chelie Gradistei


30.03.2016

Arena de Biatlon de la Cheile Gradistei Fundata a organizat Campionatului Mondial Biatlon pentru juniori ce a avut loc in perioada 27 ianuarie - 2 februarie2016, iar Titan Machinery Romania a pus la dispozitia organizatorilor cel mai mare tractor articulat pe senile Case IH Quadtrac 620 pentru a transporta zapada in locurile cele mai greu accesibile. 
 
A fost pentru prima data cand in Romania s-a organizat, iarna, un Campionat Mondial de biatlon, iar in complexul situat in judetul Brasov in zona Bran-Moeciu au ajuns peste 400 de sportivi din 40 de tari (39 plus Romania). in poligon au tras atat biatlonisti din tari cu traditie precum Germania, dar si din tari in care biatlonul este o disciplina noua, cum este cazul Braziliei, se precizeaza intr-un comunicat. 
 
Organizoatorii s-au declarat incantati de succesul competitiei, chiar daca aceasta s-a desfasurat in conditii meteorologice "atipice" in opinia lor. A fost o perioada de iarna atipica, cu temperaturi ridicate, de aceea a fost nevoie sa se produca in jur de 25.000 de metri cubi de zapada artificiala care au fost transportati si distribuiti cu ajutorul lui Quadrac 620. in ultima zi de competitie, marti, cand au fost cursele de stafeta ale juniorilor, in timpul cursei baietilor temperatura a ajuns la 16 grade Celsius. Ne bucuram ca am putut sustine competitia in conditiile de temperatura foarte ridicate, lucru care este greu de organizat si in tarile cu traditie si experienta mare in organizarea de competitii de mare anvergura.