Titan Machinery mai face un pas important pe piata autohtona semnand contractul de dealer si service pentru echipamentele CASE CONSTRUCTION in Romania.


25.07.2012

“Suntem mandri sa ne indreptam si catre comercializarea utilajelor pentru constructii produse de CASE CONSTRUCTION. Clientii actuali cu terenuri foarte mari au nevoie si de utilaje de constructii pentru manipularea materialelor, pentru repararea drumurilor agricole sau a celor din ferma. Deci vrem oferim posibilitatea unui „one stop shop”, un concept american care imi place foarte mult si dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri atat tractoare si combine cat si echpamente de mutat pamantul. In plus, intrarea  pe piata reala a utilajelor de constructii, nu doar cea legata de agricultura, se va face cu o echipa profesionista in domeniu atat pe partea de vanzari cat si pentru service” a declarant Erich Urban, General Manager – Titan Machinery Romania

Incepand cu luna August 2012 produsele CASE CONSTRUCTION vor putea fi vazute si testate la sediile si sub-dealerii nostri din Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Roman si Slatina impreuna cu noua echipa de vanzari formata din personal specializat pentru echipamentele de constructii.