ROMAN, NOUA LOCATIE PE HARTA TITAN MACHINERY ROMANIA


02.07.2012

 

Titan Machinery Romania, filiala autohtona a celui mai mare dealer de utilaje agricole din Statele Unite ale Americii se instaleaza in luna iunie pe piata estica a Romaniei deschizand un nou sediu la Roman, pe langa celelalte locatii din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Titan Machinery Romania, titanul local al utilajelor agricole de inalta performanta, singurul importator autorizat al CASE IH ofera o noua lectie despre tehnologia agricola de top, venind in sprijinul fermierilor din zona Moldovei, acoperind judetele Iasi, Vaslui, Galati, Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea si Suceava si oferindu-le consultanta in vederea achizitionarii utilajelor agricole si de constructii cat si un service specializat si echipe mobile de interventie pe teren.

Titan Machinery Romania asigura fermierilor tot suportul tehnic furnizand echipamente pentru intregul ciclu de exploatare agricola. Deschiderea de la Roman este un punct strategic in programul extinderii teritoriale asigurand acoperirea optima si raspunzand solicitarilor venite de la fermierii din toate colturile tarii.

_________________________
Titan Machinery, fondata in 1980, avand sediul central in West Fargo, Dakota de Nord, este o afacere multilaterala, deopotriva cu locatii mature si nou-dobandite. Compania detine si opereaza cu o retea de servicii complete in agricultura si in constructia de echipamnete agricole in SUA si Europa.