Noua generație a tractoarelor de specialitate CASE IH Quantum


15.12.2016

Noile tractoare Quantum aduc o performanță sporită pentru sectoarele de pomi fructiferi, viță de vie și legume...
CASE IH a prezentat o nouă generație a gamei de tractoare de specialitate Quantum. În plus față de noul stil, aceste noi modele oferă caracteristici în plus, inclusiv noi posibilități de cuplare hidraulică și opțiuni de mărire al debitului pompei, un sistem comutabil de filtrare al aerului în cabină de la nivelul 2 la nivelul 4, îmbunătățirea cabinei la interior, elemente de control, ridicătorul frontal integrat și opțiunea prizei de putere(PTO).
La fel ca predecesorarele lor, noile modele Quantum sunt disponibile pentru exploatarea plantațiilor viticole (V), în zonele înguste(N) și în livezile de pomi fructiferi(F). Lățimea minimă totală a tractorului este de 1,063mm pentru plantațiile viticole, 1,228mm pentru zonele înguste și 1,382mm pentru livezi, unde distanţa dintre rânduri este mai mare. Chiar dacă au lăţimi foarte reduse, acest tipuri de tractoare beneficiază de toate facilităţile necesare pentru a fi extrem de performante, productive și confortabile.

Noul design oferă beneficii practice...
Liniile netede ajută la minimizarea riscului, de exemplu evitarea deteriorării arborilor sau a caroseriei predispuse în timpul lucrului și permite roților să "învelească" îndeaproape șasiul pentru o mai bună manevrabilitate la întoarcere.

Opțiunile sistemului hidraulic sporesc versatilitatea și performanța...
Pentru pune în aplicare implementurile hidraulice, cum ar fi echipamente de tăiere, noua opțiune Quantum include o poziționare mai ergonomică a blocului de valve, care este mai bine integrat și asigură cuplarea mai ușor și mai rapid. Fermierii care doresc să extindă versatilitatea tractoarelor lor, pot opta acum pentru opțiunea de ridicător frontal și opțiunea prizei de putere (PTO), oferind o capacitate de ridicare de 2600 Kg. Există de asemenea, un debit de 80 litri / minut al pompei hidraulice la noile modele Quantum, pentru a satisface o cerință de debit ridicat de ulei.

Confortul cabinei este determinat de îmbunătățirile controlului și a ventilației...
Upgradarea mediului operatorului include un nou sistem opțional unic, comutabil, de filtrare a aerului. În cazul în care opțiunea de filtrare Nivelul 4 este dedicată pentru a îndepărta particulele pulverizate pentru protecția culturilor din aerul care intră, sistemul poate fi comutat de la Nivelul 4 la Nivelul 2 de filtrare (care este proiectat numai pentru extracția prafului). Astfel, la nivelul 2 se poate prelungi durata de viață a filtrului, atunci când pulverizarea nu are loc.
Tractoarele din seria Quantum sunt prevăzute cu o cabină spaţioasă, în care îşi vor găsi poziţia preferată de lucru chiar şi cei mai corpolenţi operatori. Chiar dacă aceste tipuri de tractoare sunt compacte şi înguste la exterior, operatorii vor avea suficient spaţiu în interiorul cabinei pentru a se simţi confortabil.

Exploatare eficientă și economică...
Opţiunile variate de transmisii vă vor permite să o alegeţi pe cea care corespunde cel mai bine necesităţilor. Tractoarele din seria Quantum sunt prevăzute cu o transmisie precisă şi robustă, care asigură operarea facilă pe durata întregului ciclu de viață a acestuia. Priza de putere (PTO) a fost proiectată să pună în mişcare în mod cât mai economic o gamă variată de accesorii şi să furnizeze puterea necesară acestora chiar și în cele mai dificile condiţii de lucru. Pe lângă forţa de ridicare impresionantă la nivelul tiranților, tractoarele din seria Quantum sunt prevăzute şi cu o instalaţie hidraulică performantă, care le face extrem de versatile pe durata întregii zile de lucru. Tractoarele din seria Quantum V, N şi F beneficiază de cea mai modernă tehnologie de conversie a puterii dezvoltate de motor în cuplu furnizat trenului de rulare. Toate aceste facilităţi contribuie la sporirea eficienţei şi  profitabilităţii.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist