TITAN MACHINERY INTRĂ PE PIAȚA DE IRIGAȚII DIN ROMÂNIA


04.10.2021

           Titan Machinery România continuă ascensiunea puternică pe piața din România la fel de ferm ca până acum, căutând în permanență să răspundă celor mai provocatoare și mai dificile nevoi ale agriculturii moderne. Titan Machinery știe că o agricultură sustenabilă nu trebuie să depindă de fluctuațiile hazardului, mai ales în vremurile de astăzi când seceta severă nu mai este o voie a întâmplării ci, din nefericire, a devenit o problemă cu o frecvență constantă.

Astfel, compania americană - Titan Machinery oferă începând din acest moment Soluții de Irigare prin Sisteme de Tip Pivot, Liniar și Hipodrom (n.r. vezi tehnologia producătorului aici) cu acoperire largă și mișcare automată, prin parteneri care produc tehnică de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, nu le oferă pur și simplu, ci în pachete integrate, cu servicii de instalare, supraveghere, garanție, servicii post-garanție, servicii de furnizare rapidă a pieselor de schimb și echipe de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

Partenerul Titan Machinery România în furnizarea acestor produse și servicii este producătorul ucrainian VAB LTD care este prezent cu echipamente de înaltă calitate în peste 60 de țări. Compania face parte dintr-o grup de producție, alcătuit din zece întreprinderi care au ca obiect de activitate prelucrarea metalelor și fabricarea echipamentelor pentru prelucrarea acestora și produce, de asemenea, o gamă largă de bunuri conexe. De asemenea, VAB LTD are ca obiectiv fabricarea și comercializarea echipamentelor pentru elevatoare: silozuri pentru depozitarea cerealelor, echipamente de transport, respectiv sisteme de irigare și echipamente de remorcare.

Investițiile în sistemele de irigare vor permite creșterea randamentului culturilor de până la două ori, cu costuri minime de forță de muncă, transformând ferma într-o afacere stabilă, cu potențial mare de dezvoltare, extrem de profitabilă și independentă de instabilitatea climatică. Aceste sisteme de irigare sunt potrivite pentru toate tipurile de suprafețe agricole, orice fel de geometrie a câmpurilor și orice fel de configurație. De asemenea, irigarea cu sisteme de acoperire largă cu mișcare automată este cea mai comună metodă de irigare în agricultura modernă. Este utilizată multilateral, pentru protecția culturii (aplicarea îngrășămintelor și a produselor de protecție a plantelor printr-un sistem de irigare).

Această dezvoltare strategică a Titan Machinery România a luat naștere ca urmare a unui studiu al pieței în contextul actual și în perspectivă, urmărind obiectivul principal, acela de a completa portofoliul de utilaje și de servicii pentru agricultură și de a configura potențialul maxim pe care acestea îl pot oferi fermelor din România. Pentru Titan Machinery România dezvoltarea Departamentului de Irigații reprezintă o oportunitate în contextul în care fermierii din țară urmăresc ferme stabile, producții progresive și, în definitiv, o agricultură sustenabilă prin accesarea unor pachete integrate de tehnică și de servicii de ultimă generație.
 
 Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

____________________________________________

Departamentul de comunicare
SC Titan Machinery Romania SRL
Aleea Stefania, Nr 2 , clădirea E
 077096 Dragomirești Deal, Ilfov, România
Telefon:  +4 0374 367600; +4 021 3504935;
 Website: www.www.titanmachinery.ro
LinkedIn: www.linkedin.com/company/titan-machinery-romania/
Facebook: www.facebook.com/www.titanmachinery.ro/
Youtube: 
https://www.youtube.com/channel/UC9r-IBV6fqtXZOrHuDEyKYQ