Farmlift 735 ridica afacerea ta la inlatime


14.10.2014

Atunci cand vine vorba despre muncile administrative din ferma ta, unde sunt grane de incarcat, baloti de asezat sau saci de transportat, incarcatoarele telescopice Farmlift dovedesc aceleasi performante cu care te-au obisnuit tractoarele CASE IH.
 
Gama Farmlift, care cuprinde 6 modele de incarcatoare telescopice  cu capacitati de ridicare care variaza intre 2,500kg si 4,200kg si cu inaltimi de ridicare cuprinse intre 5,7m si 9,1m, detine aceleasi atribute care au consacrat marca CASE IH – robustete, rezistenta, siguranta, coeficient inalt de fiabilitate, manevrabilitate ridicata si confort sporit secondate de o putere imensa, viteza si agilitate.

Mai mult, seria Farmlift a fost construita pentru a lucra non-stop 365 zile/an, efectuand  munci variate, chiar si in conditii meteo severe.
Indiferent de obiectul principal al muncii agricole, necesitatea de a avea un Farmlift este cu atat mai mare cu cat intotdeauna este nevoie de transportarea materialelor dintr-o locatie in alta.
 
Titan Machinery Romania propune clientilor sai Farmlift 735, incarcatorul telescopic cu o capacitate maxima de ridicare de 3,500kg care poate ajunge pana la 7m avand o putere a motorului de 110cp si o transmisie Powershift 4x3.
 
Propunerea unica de vanzare a CASE IH pentru aceasta gama este adaptabilitatea la varietatea necesitatilor agricole de astazi, fie ca ne raportam la fermele mici sau la fermele cu activitati agricole de anvergura.
 
De ce sa ne ceri o oferta pentru Farmlift 735?
 
Pentru indicele sau de confort – modelul propune o cabina cu vizibilitate crescuta, este izolata fonic si reduce zgomotul in timpul functionarii. Interiorul este larg si deschis datorita viziunii ergonomice care planeaza asupra design-ului.
 
 
 
Pentru ca fiecare model beneficiaza de un sistem hydraulic conceput sa maximizeze puterea si eficienta.  Pompa hidraulica cu pinioane are un ciclu rapid, atingand astfel un maxim de profitabilitate. Farmlift 735 are un sistem hydraulic de 120l/m.
 
 
 
Pentru ca motorul de 110 cp e conceput pentru maxim de eficienta. Modelul are un motor cu 4 cilindri si se incadreaza in standardele europene de emisie EUR IIIB.
 
 
Pentru siguranta – Toate modelele sunt proiectate cu sasiu si elemente structurale heavy-duty. Bratul este construit in asa maniera incat sa pluseze gradul de stabilitate si siguranta al masinii, avand un sistem anti- rasturanare impresionant.
 
 
Pentru confort in timpul lucrului -  Farmlift 735 poate fi echipat cu cabina Premium, cabina dotata cu un scaun confortabil prevazut cu suspensie pneumatica, pentru a amortiza efectele terenului accidentat. De asemenea, cabina este prevazuta cu un joystick integrat cu iluminare, montat la nivelul mainii drepte care are functii de schimbare a directiei de mers si a vitezei.
 
Pentru transmisia Powershift – viteza maxima de 38km/h este atinsa la 2,200 rpm, iar valvele electro-hidraulice au grija de ajustarile de viteza si directie. Tehnologia Power Shuttle garanteaza usurinta manevrarii in timpul functionarii.
 
 
Atasamentele care se preteaza la Farmlift 735 sunt: