CASE IH PUNE REFLECTOARELE PE O NOUA TEHNOLOGIE


04.09.2014

CASE IH PUNE REFLECTOARELE PE O NOUA TEHNOLOGIE
In ciuda vizibilelor stagnari la nivelul pietei echipamentelor agricole, marii jucatori lanseaza echipamente si tehnologii noi care sa ii tina pe fermieri ocupati in 2015. CASE IH ne surprinde din nou cu o gama de echipamente ce porneste de la un nou tip de Magnum, pana la un nou tip de combina, culminand cu o abordare tehnologica revolutionara prin sistemul Advanced Farming cu AFS Connect 2.0.

 
MAGNUM ROWTRAC, MEDALIATUL CU AUR IN CURSA SENILELOR
Crezul tehnologic al CASE IH exprimat de Jim Walker, Vice Presedinte CASE IH pe zona Americii de Nord la numeroase aparitii mediatice pune fermierul in centrul atentiei: “Noul tip de tehnologie este ceva ce noi luam foarte in serios […] si credem ca fermierul trebuie sa detina pe deplin informatia si controlul”.
Dupa 18 ani de leadership in tehnologia senilelor, CASE IH prezinta noul Magnum Rowtrac, iar cele doua modele propuse, Magnum Rowtrac 340 si Magnum Rowtrac 380, sunt bine-venite pentru fermierii care se confrunta cu soluri mlastinoase si umede. Sistemul de senile montat pe spate este cuplat perfect cu rotile din fata pentru o adaptare perfecta la orice latime de lucru. Sistemul mentine puterea masinii pe sol chiar si in timpul celor mai sinuase curbe, imbunatateste manevrabilitatea si controlul operatorului tractorului.
 
PERFORMANTA LA PUTEREA CASE IH
Din 2015, Magnum 340 si 380 vor fi disponibile cu optiunea Rowtrac care va inlocui rotile de pe spate cu senile. Fiecare tractor va fi echipat cu un motor de 8.7L care dezvolta 340cp sau 380cp. Ambele utilizeaza tehnologia Selective Catalytic Reduction (SCR), singura tehnologie pretabila la Tier 4B care se remarca printr-o reducere semnificativa a consumului de combustibil.
 
Transmisia Variabila Continua este inclusa in echiparea standard pentru Magnum Rowtrac 380 si optionala pentru Magnum 340 Rowtrac cu o distanta intre senile de 136inch (345cm). Echiparea standard presupune o distanta intre senile egala sau mai mare de 136inch. Fermierii pot opta pentru transmisia Full Powershift pentru Magnum Rowtrac 340, aceasta insemnand o distanta intre senile mai mica de 136inch.
Fermierii au la indemana 4 tipuri de ax din care pot alege. Propunerea revolutionara a CASE IH ester noul ax Universal Wide care este cu 6inch (15cm) mai lat pe fiecare parte fata de axul standard.
Axul Universal Wide este insasi definitia versatilitatii; lucreaza pe toate latimile de lucru si permite o ajustare care adera perfect la necesitatile clientului.
 
PROIECTAT PENTRU EXCELENTA
Magnum Rowtrac face echipa cu rudele sale senilate, Steiger, Quadtrac si Steiger Rowtrac pentru a pleda pentru excelenta in tehnologia senilelor. Sunt cel putin 5 avantaje care atrag atentia clientilor, iar aceastea sunt liniile de forta care ne plaseaza deasupra competitorilor:
 
· Putere maxima in timpul virajelor si intoarcerilor;
· Reducerea supravirarii in timpul virajelor in spatii inguste;
· Tractiune integrala pentru o stabilitate ridicata;
· Grad redus de tasare a solului;
· Posibilitatea de a fi scos pe camp mai devreme decat alte utilaje de acelasi calibru pentru respectarea cu fidelitate a datelor optime de plantare.
 
DESIGN INEDIT
Magnum Rowtrac este o aparitie de exceptie prin design, in primul rand. Proiectantii propun un nou tip de cabina si kit-uri de iluminare care se vor folosi si pentru modele de Magnum pe roti pentru 2015.
Liniile capotei potenteaza aspectul modern, iar buna pozitionare a farurilor relaxeaza ochii si reduce efortul in timpul lucrarilor efectuate noaptea. Sistemul de iluminat include si lumini optionale tip LED de diferite intensitati precum pachetul de iluminare 360° pentru o operare facila pe timp de noapte.
 
Pana la data lansarii oficiale a Magnum Rowtrac, puteti profita de promotiile active.

Mai multe detalii: http://www.www.titanmachinery.ro/promotions