VÄDERSTAD ROLLEX/REXIUS 450-1230™

Cultivatoare cu lățimi de lucru între 4.5 și 12.3 m
Väderstad oferă o gamă largă de tăvălugi cu capabilitate de nivelare sau cultivare, toate cu o construcţie ingenioasă ce asigură rezultate bune pe durată marede exploatare. Suspensia de cauciuc pe rulmenţii tăvălugului absoarbe şocurile. Aceasta elimină şocurile mari ceea ce duce la durată de viaţă mai mare a rulmenţilor, inelelor şi şasiului utilajului. Rulmenţii sunt dublu protejaţi pentru a preveni intrarea prafului.

Sistem automat de asigurare a calităţii
Pentru a asigura funcţionarea inelelor la cel mai înalt nivel an după an, pachetele de inele Väderstad sunt prevăzute cu şaibe elastice. Aceste componente unice asigură întinderea automată a pachetului de inele de tăvălug în timpul lucrului în câmp. Aceasta înseamnă
că abilitatea tăvălugului de a nivela solul prin presarea pietrelor în sol şi spargerea bolovanilor este menţinută, fără a fi necesare reglaje complicate. Mai mult aceasta asigură rigiditatea ansamblului şi evită uzurile datorate mişcărilor exagerate, economisind astfel costuri de întreţinere.

Fără influenţă datorată obstacolelor
Secţiunile de tăvălugi pivotează la fiecare capăt al fiecărei secţiuni principale. Atunci când o secţiune de tăvălug trece peste un obstacol, secţiunea alăturată preia greutatea, dublând astfel forţa de apăsare fără dispozitive hidraulice de transfer al greutăţii. Aceasta asigură faptul că pietrele sunt presate în sol fără a compromite nivelarea.

Inele de tăvălugi conform cerinţelor
Depind de necesarul fermei. Väderstad oferă inele de tăvălugi atât pentru pregătirea solului cât şi pentru tăvălugirea semănăturilor.

CrossBoard Heavy pentru o nivelare perfectă
CrossBoard Heavy adaugă capacitate de nivelare tăvălugului. Aceasta creşte versatilitatea în timp ce scade numărul de treceri necesare pregătirii solului. Rândul de dinţi CrossBoard vibrează intens, îmbunătăţind mărunţirea bolovanilor.

Rollex 450-620
Rollex 450-620 este un tăvălug disponibil în 4.5, 5.1 şi 6.2 metri lăţime de lucru. Prin combinarea versatilităţii, productivităţii şi calităţii înalte, Rollex a devenit un concept popular. Beneficiaţi de design de calitate şi rezultate perfecte în câmp.
Rexius 650-1230
Rexius 650-1230 este un tăvălug de mare rezistenţă, disponibil de la 6.5 la 12.3 m lăţime de lucru. Construcţia sa robustă, cu o greutate de până la 650 kg/m, furnizează reconsolidare impresionantă.