VÄDERSTAD NZ AGGRESSIVE 500-1000™

Combinatoare cu lățimi de lucru între 4.95 și 9.90 m
NZ Aggressive 500-1000 este o grapă puternică pentru pat germinativ, disponibilă în lăţimi de la 5 la 10 metri. Cultivarea intensă economiseşte treceri în timp ce reţine apa în sol. NZ Aggressive dispune de o bară de nivelare CrossBoard, urmată de dinţi cu spaţiere de 7,5 cm, distribuiţi pe 5 sau 6 axe. Beneficiaţi de capacitate mare portantă, oferind adâncime constantă de lucru având astfel posibilitatea de a începe lucrările mai devreme în câmp.

Controlul adâncimii pentru precizie crescută
Funcţia de control de pe NZ Aggressive permite ajustarea adâncimii de lucru din mers pentru adaptarea la condiţiile variate de lucru. Pentru a crea condiţiile optime de înfiinţare, cultivatorul NZ Aggressive poate fi reglat astfel încât să lucreze mai intens pe capete, de exemplu, sau oriunde este nevoie de cultivare mai adâncă.
Dinţi vibranţi pentru rezultate perfecte
Dinţii intens vibranţi AgrillaCobra sunt construiţi din oţel durificat. Vibraţiile sortează agregatele mai mari la suprafaţă iar cele mici in sol. Aceasta creează o suprafaţă a solului protejată la intemperii în acelaşi timp asigurând contactul seminţelor cu solul. Dalta este poziţionată în spatele prinderii, asigurând astfel rezistenţă bună la pietre şi durată mare de viaţă. Combinaţia între garda la sol mare şi distribuţia dinţilor oferă un flux impresionant şi cultivare intensă.
Suspensia creşte durata de viaţă
NZ Aggressive 700-1000 este echipat cu roţi de transport cu suspensie în standard. Suspenţia roţilor protejează şasiul utilajului prin eliminarea şocurilor importante din timpul transportului. În plus transportul devine mai lin.