TELESCOPICE CASE IH FARMLIFT™

telehendere cu o lungime a brațului de până la 9.6 metri
TELEHANDLERELE FARMLIFT SCURTEAZĂ TIMPUL DE EXECUŢIE AL CELOR MAI IMPORTANTE LUCRĂRI

Fermierii pot acum să se bazeze pe telehandlerele Case IH Farmlift pentru execuţia celor mai dificile lucrări. 

Proiectate să maximizeze manevrabilitatea şi să execute mai rapid anumite cicluri de lucru, telehandlerele Farmlift se deosebesc de alte utilaje de acelaşi tip de pe piaţă prin stabilitatea oferită, chiar şi în condiţii de teren accidentat, datorită centrului de greutate foarte jos şi a ampatamentul destul de lung. 

Ele vor îndeplini în cel mai scurt timp orice sarcină atribuită, datorită braţului telescopic mai lung, amplasării mai bune a sarcinii şi capacităţii portante mari.
TELEHANDLERELE FARMLIFT SCURTEAZĂ TIMPUL DE EXECUŢIE AL CELOR MAI IMPORTANTE LUCRĂRI
Fermierii pot acum să se bazeze pe telehandlerele Case IH Farmlift pentru execuţia celor mai dificile lucrări. Proiectate să maximizeze manevrabilitatea şi să execute mai rapid anumite cicluri de lucru, telehandlerele Farmlift se deosebesc de alte utilaje de acelaşi tip de pe piaţă prin stabilitatea oferită chiar şi în condiţii de teren accidentat, datorită centrului de greutate foarte jos şi a ampatamentul destul de lung. Ele vor îndeplini în cel mai scurt timp orice sarcină atribuită datorită braţului telescopic mai lung, amplasării mai bune a sarcinii şi capacităţii portante mari.
SIMPLITATE ŞI EFICIENŢĂ ÎNTR-UN PACHET COMPACT
Telehandlerele Farmlift seria 525 au un design simplu, fără elemente inutile, fiind destinate și fermelor de mici dimensiuni, care au nevoie de un utilaj versatil pentru a executa o multitudine de lucrări cotidiene în spaţii înguste. Uşor de operat datorită comenzilor intuitive, foarte manevrabile şi destul de flexibile, telehandlerele echipate cu braţ telescopic având lungimea de 5 metri şi putând ridica sarcini cu masa de până la 2.500 kg sunt extrem de economice atunci când vine vorba de consumul de carburant, ducând la îndeplinire cu succes toate sarcinile atribuite, fără a necesita costuri de exploatare ridicate.
EFICIENȚĂ SPORITĂ - MANIPULAȚI MAI MULT MATERIAL
Telehandlerele Farmlift seria 632 sunt echipate cu un braţ telescopic cu lungimea de 6 metri, care poate ridica sarcini cu masa de până la 3.200 kg. Pe de altă parte, Farmlift seriile 735 şi 935 sunt echipate cu braţe telescopice cu lungimi de 7 metri, respectiv 9 metri, și pot ridica sarcini cu masa de până la 3.500 kg. Toate aceste tipuri de utilaje vor duce la îndeplinire sarcinile atribuite asigurând confortul permanent al operatorului şi fără a necesita costuri de exploatare ridicate. Motoarele mai puternice şi pompa de ulei cu roţi dinţate prevăzută cu dispozitiv de avertizare la suprasarcină optimizează performanţele acestor tipuri de utilaje. Ele sunt uşor de operat datorită faptului că operaţiunile de ridicare şi coborâre ale braţului precum şi schimbarea treptelor de viteză se realizată cu ajutorul joystick-ului dedicat. Scaunul ergonomic precum şi sistemele de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat creează un mediu de lucru confortabil pentru operator.
RANDAMENT MAXIM DE LUCRU
Telehandlerele Farmlift seria 635 sunt echipate cu braţ telescopic având lungimea de 6 metri și pot ridica sarcini cu masa de până la 3.500 kg. Ele sunt depăşite doar de către manipulatoarele Farmlift seria 742, echipate cu un braţ telescopic având lungimea de 7 metri, ce pot ridica sarcini cu masa de până la 4.200 kg. Cabina acestor utilaje puternice şi extrem de productive, oferă operatorului un confort superior. Puternica pompă de ulei hidraulic cu debit variabil, prevăzută cu dispozitiv de avertizare la suprasarcină, transmisia cu inversor electrohidraulic de sens (Powershuttle) şi joystick-ul de selectarea a treptelor de viteză garantează eficienţa şi productivitatea ridicată a acestor tipuri de manipulatoare cu braţ telescopic. Cabina de lux, prevăzută cu scaun ergonomic şi comenzi dispuse inteligent, asigură confortul operatorului pe durata întregii zile de lucru.