EN - SISTEMELE PROFESIONALE DE IRIGARE TITAN MACHINERY


09.12.2021

EN - Titan Machinery România își dorește să fie partenerul preferat al industriașului din România care vrea proiecte bine făcute și profitabile care să aducă un beneficiu cât mai mare comunității din care face parte, pe termen mediu și lung. Este bine cunoscut faptul că Titan Machinery România dispune de tehnologii avansate și servicii complete complementare sau independente în materie de agricultură de precizie avansată, telematică, analiză și procesare care să transpună afacerea pe calea predictibilității și a investițiilor inteligente și profitabile care să implice automat pierderi zero.

Pe lângă aceste produse și servicii a fost imperios necesar intrarea companiei americane pe piața sistemelor profesionale pentru irigare din România, un pas necesar făcut în virtutea unor oferte complete ce pot cuprinde o configurare avantajoasă de produse și servicii adaptate oricărui fermier și la prețuri unice, imbatabile.

Investițiile în sistemele profesionale pentru irigare vor permite creșterea randamentului culturilor de până la 2 ori, vor reduce substanțial costurile cu forță de muncă și vor accelera maturitatea fermelor, oferindu-le stabilitate și făcându-le profitabile și independente de fluctuațiile climatice. Sistemele noastre de irigare sunt potrivite pentru câmpurile de dimensiuni medii și mari, orice spațiu și configurații.

AVANTAJELE SISTEMULUI

  • Echipamente ucrainene de calitate europeană.
  • Compensare de Stat din costul echipamentului.
  • 100% supravegherea instalării.
  • Garanția echipamentele de la data implementării proiectului și până la data transmiterii către cumpărătorul final este asigurată 24 de luni după sfârșitul instalării.
  • Servicii post-garanție de către propriul serviciu de service.
  • Disponibilitatea componentelor în depozitul producătorului.
  • Echipă de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

SISTEME DE IRIGARE

Irigare cu sisteme de acoperire largă cu mișcare automată Este cea mai comună metodă de irigare în agricultura industrială. Este utilizat pe scară largă pentru protecția culturii (aplicarea îngrășămintelor și a produselor de protecție a plantelor printr-un sistem de irigare).

Avantaje:

  • cele mai mici costuri ale forței de muncă și capacitatea de a acoperi suprafețe mari cu aproape toate tipurile de culturi agricole;
  • sistemele pot funcționa pe pante de până la 15%;
  • presiunea de intrare este relativ scăzută, 2,5-3 atm;
  • uniformitatea este de până la 95%. Sunt disponibile multe opțiuni, astfel încât sistemele sunt potrivite pentru irigarea tuturor tipurilor de zone.

SISTEM CIRCULAR (PIVOT)

Este destinat pentru udarea câmpurilor pătrate. Baza este fixată rigid, iar restul structurii se mișcă cu ajutorul roților cu acționare electrică. În locul unde se fixează suportul-turn central are loc conectarea la sursa de apă.

SISTEM CIRCULAR (MULTICENTRU)

Se poate deplasa, astfel poate fi mutat de pe un teren pe altul sau pe același teren dar în locuri diferite.

SISTEM FRONTAL (LINIAR)

Este destinat pentru udarea câmpurilor dreptunghiulare și lungi. Întreaga construcție se mișcă liniar de-a lungul zonei irigate. Alimentarea cu apă se face direct din hidrantul situat de-a lungul câmpului cu ajutorul unui furtun.

 SISTEM UNIVERSAL (DE TIP HIPODROM)

Este destinat pentru udarea suprafețelor pătrate, dreptunghiulare și trapezoidale. Are capacitatea de a roti în mai multe puncte. Dacă este necesar, se rotește fără fixarea căruciorului central. Alimentarea cu apă se face direct din hidrantul situat de-a lungul câmpului cu ajutorul unui furtun.

SISTEM DE CONTROL GPS PENTRU IRIGARE

Sistemul pentru controlul de la distanță al sistemelor de irigare pivot „Control VI” din „Variant Irigation” ™ permite controlul și monitorizarea irigației aparat de la distanță prin browserul dispozitivului utilizatorului (PC, tabletă, smartphone) prin Internet sau WI-FI. Pagina web afișează toate funcțiile panoului operator și funcțiile tuturor comenzilor și afișajelor hardware majore legate de telecomandă modul de control.

Ce poate face sistemul:

  • Controlați una sau mai multe mașini în același timp
  • Porniți / opriți mișcarea mașinii
  • Mutați-l într-o anumită locație de pe câmp
  • Porniți / opriți udarea
  • Reglați viteza și viteza de udare
  • Arătați consumul de apă și electricitate
  • Afișați lucrările mașinii în timp real (poziția și caracteristicile sale de lucru)

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.www.titanmachinery.ro/contact 

Bogdan Constantin
PR & Communication specialist